Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Eurovision 2023: Τις επόμενες ημέρες η δημοσιοποίηση του video clip της Ελληνικής συμμετοχής "What They Say"!

https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2023/03/Victor-Vernicos-photo-gallery.jpg

Κι ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη δημοσιοποίηση και των υπόλοιπων συμμετοχών της Eurovision 2023, ανάμεσά τους και της Ελληνικής με την συναισθηματική μπαλάντα “What They Say” που ερμηνεύει ο Victor Vernicos, η προετοιμασία της από την ΕΡΤ κα την Panik Records συνεχίζεται εντατικά ώστε να κατατεθεί εντός της προθεσμίας της EBU.

Η ημερομηνία και ο τρόπος που το video clip της Ελληνικής συμμετοχής θα δοθεί στη δημοσιότητα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.

UPDATE: https://twitter.com/OgaeGreece/status/1634565008968351744

Μετά την ασύλληπτη τραγωδία που συγκλονίζει όλη την Ελλάδα ήταν εύλογο να πάρει αναβολή η δημοσιοποίηση του video clip του τραγουδιού μας. Τόσο το video clip που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος όσο και η επίσημη φωτογράφιση του εκπροσώπου μας είχαν ολοκληρωθεί από πολύ πιο πριν, ενώ απέμεναν οι τελευταίες λεπτομέρειες όπως η εισαγωγική καρτ-ποσταλ για το BBC και τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση του φακέλου της Ελληνικής συμμετοχής.

Η επίσημη φωτογράφιση του 16χρονου Victor Vernicos έγινε από τον Νίκο Ζήκο και φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν στη photo gallery της επίσημης ιστοσελίδας του διαγωνισμού Eurovision.tv.

ogaegreece.com