Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Ακούστε το “ZARI” σε μια μοναδική εκτέλεση με πιάνο!

Δεν έχουν περάσει παρά μόλις τρια 24ωρα από τη στιγμή την οποία η Ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024 “ZARI” με την Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε, και ήδη έχει γίνει viral!

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, το video clip του τραγουδιού είναι στα ανερχόμενα,

εκτός από Ελλάδα και Κύπρο που είναι στο #1, και σε περισσότερες από 10 χώρες στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο (στο top 50), ενώ το τραγούδι καταγράφει έναν ασύλληπτο αριθμό streams στο Spotify, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο!

Αυτό το οποίο όμως συμβαίνει στο tik tok είναι πράγματι… μοναδικό! Η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα ιδίως από την νεολαία έχει κατακλυστεί από video που παίζουν ασταμάτητα το τραγούδι μας, προκαλώντας φρενίτιδα όχι μόνο σε fans, αλλά ακόμα και σε ολόκληρες οικογένειες και παρέες!

Χθες κυκλοφόρησε μια version του τραγουδιού από έναν χρήστη του Youtube, ο οποίος εκτελεί το “ZARI” μόνο με τον ήχο ενός πιάνου! Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο η “έξυπνη” μελωδία του τραγουδιού και κυρίως ο παραδοσιακός του ρυθμός!

Ακούστε το:




Η πραγματική όμως αποθέωση, πέρα από τα απίστευτα αυτά νούμερα για ελληνικό τραγούδι στην κυκλοφορία των πρώτων ημερών, έρχεται από τις αντιδράσεις των fans του εξωτερικού. H πλειοψηφία των Youtuber οι οποίοι “αντέδρασαν” στο τραγούδι μας, είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Χαρακτηρισμοί όπως “Unique”, “traditional and modern mixture”, “Piece of Art”, “Fresh”, “Greek” αλλά και “Winning material” είναι μόνο κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς για το τραγούδι μας στο εξωτερικό.


 

Πηγή: gpstomusic.gr