Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

urovision 2024 | Με ένα “Ζάρι” στο Μάλμε η Ελλάδα; Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του video clip της Ελληνικής συμμετοχής με τον Φωκά Ευαγγελινό να έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση.Ποιος ο πιθανός τίτλος του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι;

Eurovision 2024 | Με τη Μαρίνα Σάττι η Ελλάδα, η οποία συμπληρώνει 50 χρόνια στο διαγωνισμό!

 

Tις τελευταίες ημέρες ολοένα και φουντώνουν τα σενάρια σχετικά με το τραγούδι που έχει επιλέξει η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της σε Minos EMI, Golden Records και ΕΡΤ για να παρουσιάσει στην Eurovison 2024. Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, αρχικώς υπήρξε η αποκάλυψη από την ίδια την Μαρίνα Σάττι ότι το τραγούδι θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο, κάτι που ήταν λογικό, καθώς μόλις είχε ολοκληρωθεί η τελική μορφή του και χρειαζόταν να γυριστεί το video clip του.

Για τα γυρίσματα του video clip κυκλοφορούσαν διάφορες πληροφορίες σχετικά με το πότε και πως θα γυριζόταν. Έρχεται σήμερα ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στον ALPHA και στην εκπομπή “Super Κατερίνα” το οποίο αναφέρει ότι τα γυρίσματα του video clip της Ελληνικής συμμετοχής ήδη ξεκίνησαν και μάλιστα στον περιβάλλοντα χώρο του Ηρωδείου, στην Ακρόπολη και το Μοναστηράκι. Στα πρώτα πλάνα που εξασφάλισε ο δημοσιογράφος φαίνεται η Μαρίνα να έχει το ρόλο ξεναγού που δείχνει τις ομορφιές της χώρας μας σε μια ομάδα ανθρώπων (μεταξύ των οποίων και fans της Μαρίνας). Σκηνοθέτης του video clip της Ελληνικής συμμετοχής είναι ο Will Noyce.

Χθες η Μαρίνα Σάττι έκανε ανάρτηση στα social media στην οποία άφηνε να εννοηθεί ότι πραγματοποιούσε γυρίσματα σε εξωτερικό χώρο και μάλιστα μας συνιστούσε υπομονή για όλα όσα ετοιμάζει ζωγραφίζοντάς μας καρδούλες.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι ότι σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024 φέρεται να έχει τίτλο (ή τουλάχιστον είναι ένας από τους πιθανούς τίτλους) “Ζάρι” και πρόκειται για ένα τραγούδι που έγραψαν η ίδια η Μαρίνα, o ράπερ OGE (με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στο "Πόνος Κρυφός") και άλλοι δημιουργοί. Το τραγούδι όπως έχουμε αναφέρει έχει έθνικ στοιχεία, με τη συνοδεία μάλιστα ζουρνά και ελληνικό στίχο.

Όσον αφορά στην καλλιτεχνική διεύθυνση της συμμετοχής μας το όνομα του Φωκά Ευαγγελινού έχει ήδη ακουστεί ότι θα την αναλάβει καθώς, όπως σας αναφέραμε με προηγούμενο άρθρο μας, του είχε γίνει πρόταση, την οποία και αποδέχτηκε και βρέθηκε στα γυρίσματα του video clip σήμερα.

Για όλα αυτά αναμένουμε το προσεχές διάστημα τις επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική αποστολή.

Πηγή: gpstomusic.gr