Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Στο νοσοκομείο η Πριγκίπισσα Κέιτ - Ανησυχία για την υγεία της

 Στο νοσοκομείο η Πριγκίπισσα Κέιτ  Ανησυχία για την υγεία της 

Ανησυχία έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. 

Σε «προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά» υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, σε Κλινική του Λονδίνου, όπως έγινε σήμερα γνωστό μετά από ανακοίνωση του Παλατιού του Κένσινγκτον. Η επέμβαση έγινε την Τρίτη (16/01) και η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται τώρα στο στάδιο της ανάρρωσης.

  

«Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, προτού επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από το Πάσχα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Παλάτι του Κένσινγκτον, σύμφωνα με το People.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει την κανονικότητα για τα παιδιά της – και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της», συνεχίζει η ανακοίνωση. «Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση».

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζητά συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις προσεχείς υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να γίνει καλά το συντομότερο δυνατό», προσθέτουν.