Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1: Ισοπαλία από ...αέρος στο «παρά πέντε»!

 Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1: Ισοπαλία από ...αέρος στο «παρά πέντε»!

 Στo γκολ με κεφαλιά του του Τάσου Λαγού για την Aναγέννηση Καρδίτσας μέσα στο Καυταντζόγλειο, απάντησε, με τον ίδιο τρόπο ο Άλεξιτς διαμορφώνοντας στο 85' το τελικό 1-1 στο εναρκτήριο ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League 2  

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου (39′ λ.τ Χειρίτραντας), Κουντουριώτης (46′ Κούστα), Σιούτας, Άλεξιτς, Τομάς, Σίλβα (65′ Τότσκα), Κωστούλας, Βιτλής, Γιουμπιτάνα, Πατράλης (90′ λ.τ Δόρης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης):
Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Δημόπουλος (46′ λ.τ Αλιατίδης), Αθανασιάδης (83′ Μπάτροβιτς), Σταμόπουλος, Λαγός, Πολίτης (74′ Κορέλας), Ελιβέλτο (83′ Γκόλιας), Γιάκος (58′ Βερνάρδος). 

* Ποινή μείωσης δώδεκα βαθμών θα επιβληθεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας σε περίπτωση δεν τακτοποιήσει τις οφειλές της.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: «-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Πολίτη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 53/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας. 

 -Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Κουτρομάνου κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας. 

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Πλέγα κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 68/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Σπυρίδωνα Γκουγκούδη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 70/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Βρεττού κατά της ΠΑΕ Ηρόδοτος. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 52/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του σωματείου «ΑΟ Επισκοπής 2010» κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 81/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Απόστολου Αδαμίδη κατά της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Πετράκη κατά της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας».

 

* Με ακόμα μία αφαίρεση βαθμών τιμωρήθηκε σε προσωρινή βάση η Παναχαϊκή μετά τη σημερινή (5/5) απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Η συγκεκριμένη τιμωρία προέκυψε από την οφειλή της ομάδας της Πάτρας προς τον Γιώργος Μουσακόπουλο. Έχουν ένα περιθώριο πέντε εργάσιμων προκειμένου να τακτοποιήσουν την οφειλή τους και να πάρουν πίσω τους βαθμούς. Η Παναχαϊκή έχει τιμωρηθεί ακόμα μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 με αφαίρεση πέντε βαθμών.