Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική ο Ευάγγελος Αντώναρος / Ολοι οι υποψήφιοι.

 Ευάγγελος Αντώναρος: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική  Ολοι οι υποψήφιοι 

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Ευάγγελος Αντώναρος, που θα ριχτεί στη «μάχη του σταυρού» στην Ανατολική Αττική. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβερνήσεων Καραμανλή θα διεκδικήσει την εκλογή του με σταυρό στην Ανατολική Αττική, στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου. Οι λίστες των υποψηφίων παρουσιάστηκαν στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τεθούν στην κρίση των ανωτάτων μελών του οργάνου του κόμματος. Σημειώνεται ότι ακόμα υπάρχουν ανοιχτές θέσεις για ορισμένα πρόσωπα, τα οποία θα ανακοινώνει σταδιακά το επόμενο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας για λόγους τακτικής.

Επίσης, κανονικά στα ψηφοδέλτια βρίσκονται τόσο το όνομα του Παύλου Πολάκη (υποψήφιος στα Χανιά), όσο και του Γιάννη Ραγκούση, που θα διεκδικήσει τη λαϊκή ψήφο στη Β’ Πειραιά, παρά τα κυβερνητικά «πυρά» που δέχεται για τις αποκαλύψεις σχετικά με την βίλα του στην Πάρο.

Σημειώνεται ότι ο Παύλος Πολάκης παρόλο που βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός κόμματος μετά την ανάρτηση που είχε κάνει και με την οποία στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και τραπεζικά στελέχη, συμπεριλήφθηκε κανονικά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μετά την συγγνώμη που εξέφρασε προς τον Αλέξη Τσίπρα με επιστολή του.

 Το παρόν στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δίνουν ακόμη οι προερχόμενοι από τους ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος στο δυτικό τομέα Αθηνών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον νομό Μαγνησίας και Βασίλης Κόκκαλης στον νομό Λάρισας.

Δείτε όλους τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2023