Τετάρτη 29 Απριλίου 2026

Επικράτησε της Ζακύνθου και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα ο Άρης Πετρούπολης.

 

Συνεχίστηκε η δεύτερη αγωνιστική στα μπαράζ ανόδου για την Super League 2,  Στον δεύτερο όμιλο ο Άρης Πετρούπολης νίκησε με 1-0 την Ζάκυνθο στην έδρα του και ανέβηκε στην πρώτη θέση, αφού την ίδια ώρα Πύργος και Εθνικός έμειναν στο μηδέν.

Πύργος – Εθνικός Πειραιώς 0-0

Στο 0-0 έμειναν στο ντέρμπι για τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής οι Πύργος και Εθνικός.Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος ο Εθνικός ήταν καλύτερος, με τον Πύργο να ισορροπεί στο δεύτερο μισό τον αγώνα και τις δυο ομάδες να μην μπορούν να σκοράρουν και να μένουν στο μηδέν.

Πλέον, τόσο ο Πύργος όσο και ο Εθνικός έχουν από δυο βαθμούς έκαστος.

Άρης Πετρούπολης – Ζάκυνθος 1-0

Ο Άρης Πετρούπολης επικράτησε με 1-0 της ομάδας της Ζακύνθου και έκανε άλμα για την άνοδο. Οι νησιώτες είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να ανοίξουν το σκορ σε δύο περιπτώσεις με τον Μούντριχα στο 12′ και 20′, ενώ στο 44′ ο Σίλβα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Παχατούρα.

Στο δεύτερο μέρος όμως την ουσία την είχε ο Άρης που στο 73′ αφού δεν δέχθηκε το γκολ με τον Κατσογιάννη να σώνει πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Μπαστακού και στην αντεπίθεση ο Αντωνίου βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα της ομάδας από τα Επτάνησα και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Τσόγκα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Με αυτό το αποτέλεσμα το σύνολο του Χαντέ απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την άνοδο βρισκόμενο στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς την ώρα που Πύργος και Εθνικός έχουν από δύο, ενώ η Ζάκυνθος είναι ουραγός με έναν πόντο.

2ος όμιλος

 Η 2η  αγωνιστική  

ΠΑΣ Πύργος – Εθνικός 0-0

Άρης Πετρούπολης – Ζάκυνθος 1-0


H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Άρης Πετρούπολης     2   1-0  4  

2 ΠΑΣ Πύργος             2   1-1   2  

3 Εθνικός                     2  0-0  2  

4 ΑΠΣ Ζάκυνθος     2  1-2  1