Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Μήνυμα Ι. Λυτρίβη προς τους υποψηφίους των Πανελληνίων – Με πάθος και πίστη στον εαυτό σας, συνεχίστε να κυνηγάτε τα όνειρά σας

 https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2024/05/6074455-1-768x514-1.jpg 

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ιωάννα Λυτρίβη έστειλε μήνυμα για καλή επιτυχία στους υποψήφιους των Πανελληνίων εξετάσεων.

«Αγαπητά μου παιδιά,

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι μόνο μια δοκιμασία γνώσεων, αλλά και μια ευκαιρία να αποδείξετε στον εαυτό σας τη δύναμη, την αφοσίωση και την επιμονή που έχετε αναπτύξει στη διάρκεια της σχολικής ζωής.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα,

είστε ήδη νικητές γιατί φτάσατε ως εδώ. Θυμηθείτε πως κάθε εμπόδιο είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη και κάθε δοκιμασία μια ευκαιρία για βελτίωση.

Εμείς, από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι δρόμοι των επιλογών σας να είναι καλοστρωμένοι και ανοιχτοί. Να εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε κάθε δυνατή βοήθεια όποια εκπαιδευτική διαδρομή και αν επιλέξετε. Θα είμαστε δίπλα σας, υποστηρικτές στο ταξίδι σας, να σας ακούμε, να σας υποστηρίζουμε και να προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχετε τους στόχους σας.

Σας ενθαρρύνω να αντιμετωπίσετε την εξεταστική διαδικασία με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση. Οι εξετάσεις είναι μόνο ένας σταθμός στην πορεία σας.

Με πάθος και πίστη στον εαυτό σας, συνεχίστε να κυνηγάτε τα όνειρά σας.

Να έχετε υγεία και δύναμη.

Καλή επιτυχία!».