Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Διπλό παραμονής

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Διπλό παραμονής 

Τεράστιας σημασίας διπλό έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε με σκορ 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό σε ένα ματς που είχε χαρακτηριστεί πριν την έναρξη του ως «τελικός παραμονής».

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μπήκε στο γήπεδο πολύ καλύτερα και στο 14’ έχασε ευκαιρία με κεφαλιά του Εραμούσπε. Στο 30’ ο Εραμούσπε μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά και στη συνέχεια ο Κόντε με προβολή σκόραρε για το 1-0. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά στη συνέχεια, αφού η φάση εξετάστηκε από το VAR μέτρησε κανονικά. Οι Ηπειρώτες στο 43’ έχασαν κι άλλη ευκαιρία με τον Παμλίδη, αλλά ο Κόβατς κράτησε το 1-0 με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Στην επανάληψη ο Βόλος ξεκίνησε το ματς με τρεις αλλαγές και στο 47’ κατάφερε να ισοφαρίσει. Σε εκείνο το σημείο ο Ασεχνούν εκτέλεσε το φάουλ από μακριά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και ήταν η ομάδα που πατούσε πιο καλά στο γήπεδο. Τελικά οι Ηπειρώτες πέτυχαν το δεύτερο τέρμα στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Κιάκος πέρασε εξαιρετική πάσα στον Κόντε μέσα στην περιοχή και εκείνος δεν είχε πρόβλημα από κοντά να σκοράρει για το 2-1. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σούλης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Μωραΐτη και κράτησε το χρυσό 1-2. Στο υπόλοιπο του αγώνα ο Βόλος προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς να τα καταφέρει και έτσι οι Ηπειρώτες πέρασαν νικηφόρα από τη Μαγνησία. 

Βόλος: Κόβατς – Άλχο (46’ Κίτσος), Καλογερόπουλος, Ράσιτς, Μύγας – Γκλάβτσιτς (73’ Μωραΐτης), Ντε Καμπς (73’ Μπαριέντος) – Κόμπα (46’ Τρουιγέ), Ασεχνούν, Ποπέτσκου (62’ Ολιβέρα)– Γκαρσία

ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι (62’ Σούλης)– Τούτου, Μπακαδήμας, Εραμούσπε (46’ Παντελάκης), Κιάκος – Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο(70’ Καραχάλιος) – Ροσέρο (88’ Σόρια), Κόντε, Παμλίδης (70’ Μετέ).