Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Eurovision 2024 | Ακούστε τη συμμετοχή της Γαλλίας “Mon amour” με τον Slimane! "Mon Amour" - Slimane | Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή για τη Eurovision 2024!

  

 


Σήμερα το πρωί, η Γαλλία ανακοίνωσε τον εκπρόσωπο της για τη Eurovision 2024, και δεν είναι άλλος από τον Slimane. Πριν από λίγο, μέσα από το δελτίο ειδήσεων του France 2, δόθηκε στη δημοσιότητα το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Slimane στο Μάλμε με τίτλο “Mon amour”!

Μιλάμε για την υποψηφιότητα του Slimane εδώ και πολύ καιρό. Ο Slimane είναι ένας

σπουδαίος καλλιτέχνης, αλλά είναι και κάτι πολύ περισσότερο από αυτό: είναι μια προσωπικότητα που ενώνει! Ένας εξαιρετικός ερμηνευτής που έχει κατακτήσει τις καρδιές των Γάλλων για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Υποστηριζόμενος από το κοινό του, είναι μια υπέροχη ευκαιρία να σαγηνεύσει και να κάνει τους Ευρωπαίους να ονειρεύονται με το ταλέντο και το χάρισμά του. Αυτή η επιλογή είναι επίσης η απόδειξη της φιλοδοξίας της France Télévisions για τη Eurovision, ένα πρόγραμμα που συγκεντρώνει όλο και μεγαλύτερο κοινό κάθε χρόνο στη Γαλλία και το οποίο στοχεύει να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Προωθήστε τη γαλλική μας μουσική στην Ευρώπη και προχωρήστε όσο το δυνατόν περισσότερο στον διαγωνισμό. Η περιπέτεια ξεκινά! 

Alexandra Redde-Amiel – Αρχηγός Γαλλικής αποστολής

Ο Slimane Nebchi, πιο γνωστός απλά ως Slimane, (34 ετών) γεννήθηκε από Αλγερινούς γονείς στο Chelles της ευρύτερης περιοχής του Παρισιού. Άρχισε να ανεβάζει διασκευές του στο Youtube το 2009, όπως τα”Toi et moi”, “Je n’y suis pour rien”, “Salem” και “Amour Impossible”. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μετά τη νίκη του στον πέμπτο κύκλο του The Voice: La plus belle voix το 2016. Το ντεμπούτο άλμπουμ του “À bout de rêves” (Στο τέλος των ονείρων) έγινε διπλά πλατινένιο στη Γαλλία. Τα τρία επόμενα άλμπουμ του έφτασαν επίσης στο νούμερο ένα στη Γαλλία.

Η Γαλλία γίνεται η πρώτη χώρα που μας παρουσίασε το τραγούδι της για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. H Γαλλία ανήκει στις Big-5 και θα συμμετάσχει απευθείας στον τελικό της 11ης Μαΐου!

Ακούστε το τραγούδι ΕΔΩ!

ΠΗΓΗ: gpstomusic.gr