Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Σάλος για την ακύρωση της αλλαγής φρουράς στον Αγνωστο Στρατιώτη λόγω συναυλίας του ΠΑΜΕ

 Σάλος για την ακύρωση της αλλαγής φρουράς στον Αγνωστο Στρατιώτη λόγω συναυλίας του ΠΑΜΕ 

 Από τη στήλη ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ του Ελεύθερου Τύπου

Και το ΚΚΕ καλά κάνει. Αυτό έμαθε, αυτό συνεχίζει. Η Πολιτεία όμως είναι δυνατόν να το βάζει στα πόδια; Και αναφέρομαι στο ότι χθες ακύρωσε την καθιερωμένη αλλαγή φρουράς έξω από το Μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη γιατί το ΠΑΜΕ έκανε συγκέντρωση και συναυλία για το Παλαιστινιακό.

Την ίδια ώρα, οι εκατοντάδες τουρίστες, αντί να δουν τους Εύζωνες, έβλεπαν εμβρόντητοι το κομματικό σόου στην Αθήνα. Η λέξη ντροπή είναι λίγη για ένα κράτος που το βάζει στα πόδια για να μην στενοχωρήσει το ΚΚΕ.

Λες και δεν μπορούσε να γίνει η συναυλία άλλη ώρα και την άφησαν να συμπέσει με τη συναυλία του ΠΑΜΕ. Α, και καλή επιτυχία στη σημερινή καθοδήγηση στα σχολεία, καθώς από ό,τι πληροφορήθηκα η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει παγκόσμια ημέρα δράσης υπέρ του παλαιστινιακού λαού. Και για αυτό κήρυξαν δίωρη στάση εργασίας στα σχολεία 12-2.

Μπράβο στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ για την ευαισθησία τους και κυρίως στα στελέχη της Ν.Δ. που συμμετέχουν στη δράση. Ελπίζω να μην τους κάνουν «μάθημα» για το πώς τα πρωτοπαλίκαρα της Χαμάς δολοφόνησαν νέους, βίασαν κορίτσια που συμμετείχαν σε φεστιβάλ και αθώα βρέφη στις κούνιες. Ούτε για το πώς απήγαγαν ανθρώπους και τους έχουν σε ομηρία. Εκεί στο υπουργείο Παιδείας όλα καλά ή ασχολούνται με την εκδήλωση για τον Σημίτη;