Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Κανείς χαρούμενος

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Κανείς χαρούμενος

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο γήπεδο του Περιστερίου σε ένα ματς που δεν πρόσφερε και πολλές συγκινήσεις. Η ομάδα των Δυτικών προαστίων ήταν αυτή που μπήκε πολύ καλύτερα στο γήπεδο και στα πρώτα 20 λεπτά είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Σε αυτό το διάστημα η καλύτερη στιγμή των «κυανόλευκων» σημειώθηκε στο 19' με σουτ του Κούντε έξω από την περιοχή και με τη μπάλα να περνάει άουτ. Στη συνέχεια ο Αστέρας ήταν η ομάδα που πήρε τον πλήρη έλεγχο

της αναμέτρησης. Οι Αρκάδες είχαν τη μπάλα στα πόδια τους και ήταν αυτοί που δημιουργούσαν καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Στο 22' ο Σουρλής έκανε ένα σουτ από καλή θέση, αλλά ο Τσιντώτας δεν ανησύχησε.

Στην επανάληψη πάλι ο Ατρόμητος μπήκε ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και πάλι ήταν η ομάδα που έδειχνε διάθεση για να ψάξει το γκολ. Οι ισορροπίες της αναμέτρησης, ωστόσο άλλαξαν στο 59' με την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Κούντε. Μία απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των γηπεδούχων. Από το σημείο της αποβολής και μετά ο Ατρόμητος προσπάθησε να προφυλάξει την άμυνα του και να κρατήσει το μηδέν, ενώ ο Αστέρας ήταν αυτός που πίεζε για το γκολ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι επί της ουσίας δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας - Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Τζαβέλλας, Τσακμάκης - Γκονζάλες, Κούντε, Καμαρά (88' Κουέν)- Ρομπάιγ (46' Γιουμπιντάνα), Βαλένσια (66' Έρλινγκμαρκ), Αντζιέλσκι (66' Βέργος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος - Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης (60' Άλβαρες, 90+3 Ζουγλής), Γκαρσία - Μουνάφο, Σουρλής (60' Γκρόντανιτς) - Ρετζίς, Μπαρτόλο, Καλτσάς (84' Σίτο) - Μάντζης (59' Μιρτέλο)