Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

"Εβρεξε" γκολ με το τσουβάλι στην Πρεμιέρα της Β΄ Κορινθίας.

KorinthianSports: Απριλίου 2011

Μετά την χθεσινή έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορινθίας , πρεμιέρα σήμερα Κυριακή  17/9 και στο πρωτάθλημα της Β΄Κορινθίας για την περίοδο 2023 -2024, όπου τα γκολ (37) έπεφταν "βροχή"

Δεν έχει περάσει μία εβδομάδα από τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΟ Λυκοποριάς και στον Παννεμεατικό και οι δύο ομάδες ήσαν και πάλι αντιμέτωπες, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα, στη Λυκοποριά όπου ο ΑΟΛ πήρε την νίκη με 2 - 0. ενώ ο Πανευρωστινιακός επικράτησε εκτός έδρας με το άνετο 4 - 0 επι του ΠΑΣ Κλένια.

Την ίδια ώρα στο γειτονικό ντέρμπι στην Τραγάνα του Κιάτου η Θύελλα Κάτω Διμηνιού σάρωσε με 5 - 2 τον Πανκαμαριακό, όπως ο Σαρωνικός στο Γαλατάκι με 5 - 1 τον Αετό Κρυονερίου.

Στο Λεχαιο ο τοπικός Ηρακλής αναδείχτηκε ισόπαλος 1 - 1 με τον Εθνικό Ξυλοκερίζης, ενώ στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου η Κόρινθος 2006 σάρωσε με 6 - 2 τον ΑΟ Ασπροκάμπου

Στο γήπεδο των Εξαμιλίων ο Αστέρας Κορίνθου έχασε με το βαρύ  0 - 4 από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου , ο οποίος την άλλη Τετάρτη για την Α΄Φάση του Κυπέλλου Κορινθίας αντιμετωπίζει σε νοκ αουτ αγώνα τον ΠΑΣ Κόρινθος. Τέλος στον Άγιο Βασίλειο η τοπική Πρόοδος έχασε με 1 - 3  από την Δάφνη Εξαμιλίων.

Η 1η αγωνιστική

ΠΑΣ Κλένια

-

Πανευρωστινιακός  0 - 4

Θύελλα Κ. Διμηνιού

-  

Πανκαμαριακός 5 - 2

Α.Σ. Κόρινθος 2006

-

ΑΟ Ασπροκάμπου 6 - 2

Πρόοδος Αγ. Βασιλείου

-

Δάφνη Εξαμιλίων 1 - 3

Αστέρας Κορίνθου

-

ΣΦΛ Ολυμπιακός 0 - 4

Ηρακλής Λεχαίου

-

ΠΑΣ Εθνικός Ξυλοκερίζης 1 - 1

Σαρωνικός Γαλατακίου

-

Αετός Κρυονερίου 5 - 1

ΑΟ Λυκοποριάς

-

Παννεμεατικός 2 - 0