Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Αρχίζουν τα ματς και στην Β΄ κατηγορία Κορινθίας.

 KorinthianSports: Απριλίου 2011

Μετά την σημερινή έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορινθίας , πρεμιέρα το απόγευμα ( 16:30) της Κυριακής 17/9 και στο πρωτάθλημα της Β΄Κορινθίας για την περίοδο 2023 -2024.

Δεν έχει περάσει μία εβδομάδα από τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσσα στον ΑΟ Λυκοποριάς και στον Παννεμεατικό και οι δύο ομάδες τίθονται και παλι αντμέτωπες αύριο , στη Λυκοποριά. Αυτή την φορά για το πρωτάθλημα, ενώ ο Πανευρωστινιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Κλένια.

Την ίδια στο γειτονικό ντέρμπι στην Τραγάνα του Κιάτου η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μάχεται απέναντι στον Πανκαμαριακό, ενώ ο Σαρωνικός στο Γαλατάκι υποδεχεται τον Αετό Κρυονερίου.

Στο Λεχαιο ο τοπικός Ηρακλής αγωνίζεται με τον Εθνικό Ξυλοκερίζης, ενώ στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου η Κόρινθος 2006 υποδέχεται τον ΑΟ Ασπροκάμπου

Στο γήπεδο των Εξαμιλίων ο Αστέρας Κορίνθου αναμετράται με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου , ο οποίος την άλλη Τετάρτη για την Α΄Φάση του Κυπέλλου Κορινθίας αντιμετωπίζει σε νοκ αουτ αγώνα τον ΠΑΣ Κόρινθος. Τέλος στον Άγιο Βασίλειο η τοπική Πρόοδος υποδέχεται την Δάφνη Εξαμιλίων.

Η 1η αγωνιστική

ΠΑΣ Κλένια

-

Πανευρωστινιακός

Θύελλα Κ. Διμηνιού

-  

Πανκαμαριακός

Α.Σ. Κόρινθος 2006

-

ΑΟ Ασπροκάμπου

Πρόοδος Αγ. Βασιλείου

-

Δάφνη Εξαμιλίων

Αστέρας Κορίνθου

-

ΣΦΛ Ολυμπιακός

Ηρακλής Λεχαίου

-

ΠΑΣ Εθνικός Ξυλοκερίζης

Σαρωνικός Γαλατακίου

-

Αετός Κρυονερίου

ΑΟ Λυκοποριάς

-

Παννεμεατικός