Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ιωάννης Σκέρος (Γιάννης Σκέρος ) - Πολιτικός Μηχανικός Υποψήφιος Δημοτικός ΣυμβουλοςΞυλοκάστρου - Ευρωστίνης με τον συνδυασμό "Δύναμη Προοπτικής" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βλάση Τσιώτο

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "AYNAMH ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ Υποψήφιος Δήμαρχος ΥαομήφροςΔλμχαςΞυλοκασμου-.υρμανης Ξυλοκάστρου- #dinamiprooptikis #ProxorameDimiourgikaMazi #TsiotosVlasis #VforVlasis ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ιωάννης Σκέρος Πολιτικός Μηχανικός Υποψήφιος Δημο τικός Σύμβουλος Εκλογική Περιφέρεια Ευρωστίνης ΒΛΑΣΗΣ ΤΣΙΩΤΟΣ Υποψήφιο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΑΖΙ" 

Ιωάννης Σκέρος (Γιάννης Σκέρος ) - Πολιτικός Μηχανικός
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Σαρανταπηχιώτικα Κορινθίας. Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός στο ΤΕΙ Κρήτης και διατηρώ Τεχνικό γραφείο στο Δερβένι από το 2003. Είμαι μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας "Αστέρας Δερβενίου".
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ;
Η θέλησή μου να προσφέρω πολύπλευρα, αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσω να ασχολούμαι με τα κοινά και να συμβάλλω με την παρουσία μου στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του τόπου μας, καθώς από το 2019 έως και σήμερα διατελώ Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Έργων και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ "Ηλίας Κατσούλης".
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΑΣΗ ΤΣΙΩΤΟ;
Συνεργάζομαι με τον Βλάση Τσιώτο, διότι θαυμάζω την αγάπη του για τον τόπο μας, καθώς και τις ιδέες του για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής μας.
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΑΖΙ