Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΙΟΖΙΩΚΟΣ: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης με τους «Ορίζοντες Δημιουργίας» με επικεφαλής για Δήμαρχο τον Σπύρο Καραβά

  

Ας (ξανά)συστηθουμε λοιπόν ....
Ονομάζομαι Ζιοζιώκος Βασίλης (Λάκης )τού Σπυρίδωνος γεννηθείς το 1976, μόνιμος κάτοικος Δερβενίου , είμαι παντρεμένος με τη Ζορμπά Χριστίνα και έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και επισκέπτομαι αλυσίδες s/m.
Έχω εργαστεί στο παρελθόν σε θέση ευθύνης στον χώρο των s/m στους Ν. Κορινθίας (Δερβένι Ξυλοκάστρο, Κιάτο, Περαχώρα, Λουτράκι), Ν. Αχαΐας (Ακράτα, Διακοπτό ,Αίγιο) και στη Λευκάδα.
Είμαι εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος Δερβενίου από το 2015 έως σήμερα και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Δερβενίου. Ιδρυτικό μέλος τής θεατρικής ομάδας Ευρωστίνης «Πειραματιστές» και εν ενεργεία μέλος του Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Αστέρας Δερβενίου».
Έχω διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Δερβενίου και περιχώρων.
Συμπορεύομαι στις αυτοδιοικητικές εκλογές τής 8ης Οκτωβρίου με τους «Ορίζοντες Δημιουργίας» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης με επικεφαλής για Δήμαρχο τον Σπύρο Καραβά και ζητώ από τούς συμπολίτες μας να μας τιμήσουν με την ψήφο τους.
Θέλουμε να συμβάλλουμε με προτάσεις, δημιουργικές ιδέες και δράσεις στην κατάρτιση ενός σχεδίου για να δώσουμε «αξία» στον Δήμο μας!
Προσωπική μου δέσμευση η άμεση επικοινωνία με τους συμπολίτες μας-και όπου δεν είναι δυνατή η φυσική παρουσία με συμβατικό είτε με ηλεκτρονικό τρόπο -και η ακρόαση των προβλημάτων τους και των αναγκών τους καί η μεταβίβαση αυτών στην καθ ύλην αρμόδια υπηρεσία του δήμου εντός 48 ωρών και άμεσης αξιολόγησης!
«Μέσα στην θλίψη τής απέραντης μετριότητας , πού μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σέ κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν την φθορά!»... Οδυσσέας Ελύτης