Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Νίκος Ανδρουλάκης: Μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για ασυδοσία των funds όταν αυτός έφερε τα κόκκινα δάνεια

 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στους στόχους του ΠΑΣΟΚ στην κάλπη της Κυριακής ενώ απάντησε και στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δημήτρη Μάντζο. 

Αρχικά μίλησε για τον στόχο του να είναι αξιωματική αντιπολίτευση μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ αξιώνει να είναι ισχυρή αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ.

«Στόχος μας είναι η αξιωματική αντιπολίτευσή αλλά αυτός ο στόχος χρειάζεται αγώνα. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα στις πρώτες εκλογές και φιλοδοξούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα τώρα. Είναι ένας αγώνας αξιακός γιατί η εκτίμησή μου είναι πως τα ποσοστά της ΝΔ είναι αποτέλεσμα ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ πως ο Δημήτρης Μάντζος εκπροσώπησε ως δικηγόρος, fund έναντι δανειολήπτη για οφειλή στεγαστικού δανείου 55.000 σε ελβετικό φράγκο, απάντησε πως η ιστορία αυτή στήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ο Μάντζος είναι ο Πάτσης του ΠΑΣΟΚ. Η απελπισία του κ. Τσίπρα τον κάνει επιθετικό και μάλιστα στην πολιτική του πορεία το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν πάνω στον πανικό του να προσκαλέσει τους δήθεν παραστρατισμένους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν ψήφισε την τροπολογία για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Τώρα έρχεται και πάλι μες τον πανικό του να εξομοιώσει τον Πάτση με τον κ. Μάντζο», είπε αρχικά.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «υποκρισία» και «κοροϊδία» για τις εκλογές τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, υποστηρίζοντας πως έδωσε «90 δισ. κόκκινα δάνεια στον κόσμο».

«Μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για ασυδοσία των funds όταν αυτός έφερε τα κόκκινα δάνεια. Την προστασία της πρώτης κατοικίας την έφερε τον ΠΑΣΟΚ το 2010. Ο κ. Τσίπρας τι ψήφισε το 2010;», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση πως θα έβλεπε σε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας παλιούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ όπως η Άννα Διμαντοπούλου και ο Γιώργος Φλωρίδης σε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως έχουμε δημοκρατία ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

«Ο κάθε πολίτης ακόμα και πρώην υπουργός κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από τον ελληνικό λαό. Και αυτοί που πήγαν στη Νέα Δημοκρατία και αυτοί που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί που ήρθαν στο ΠΑΣΟΚ, κρίνονται από τον ελληνικό λαό».