Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Ολυμπιακός: Έφτασε Ελλάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ - «Είμαι ευγνώμων για τη νέα πρόκληση», είπε ο Ισπανός

Ολυμπιακός: Έφτασε Ελλάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ - «Είμαι ευγνώμων για τη νέα πρόκληση», είπε ο Ισπανός 

Με περίπου 40 λεπτά καθυστέρηση έφτασε στην Ελλάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, συνοδευόμενος από τον Αντόνιο Κορδόν. Η πτήση από την Βαρκελώνη με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος» αναχώρησε με καθυστέρηση, με τον 42χρονο Ισπανό τεχνικό να δηλώνει κατά την άφιξή του ορεξάτος για δουλειά.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Έχω πολλή όρεξη να δουλέψω. Θα πω περισσότερα στη συνέντευξη Τύπου».

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα μεταβεί εντός της ημέρας στα γραφεία της ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται ακόμη και την Τρίτη (20/6) να βγει η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του από τον πειραϊκό σύλλογο. 

Θυμίζουμε ότι από την Ισπανία προέκυπτε πως ο Μαρτίνεθ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με τις απολαβές του να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην Ελλάδα και έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους που έχει φέρει ο Ολυμπιακός στη χώρα μας. Φημολογείται ότι θα λαμβάνει ετησίως σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ!