Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Κοινωνία Αξιών & Φιλελεύθερη Συμμαχία: ανακοίνωση συνεργασίας



  

Ανακοίνωση της συμπόρευσης Κοινωνίας Αξιών και Φιλελεύθερης Συμμαχίας , καθ' οδόν για τις Εθνικές Εκλογές 2023.
(Παρασκευή 7 Απριλίου στις 6 μμ, Athens Marriott Hotel 385 Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 175 64 Αθήνα)  

  


Αγαπητοί φίλοι
Η «κοινωνία αξιών» θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές σε συνεργασία με την «Φιλελεύθερη Συμμαχία». 
Ως κόμματα του κεντρώου χώρου αποφασίσαμε ότι η οιαδήποτε εκλογική συνεργασία μας θα πρέπει να έχει σαφή πολιτική ταυτότητα, με συνάφεια, αφού η κάθοδός μας στις εκλογές έχει ως σκοπό τον μετασχηματισμό του πολιτικού συστήματος με τις κοινές προγραμματικές θέσεις και προτάσεις. 
Και ναι μεν ο στόχος της εκλογικής αναμέτρησης  είναι να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το όριο του 3% ώστε να μπορέσουμε να επιδράσουμε στο πολιτικό σύστημα, όμως αυτό εργαζόμαστε για να το επιτύχουμε με την σαφήνεια των ιδεών μας, τις ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις μας, την καθαρότητα των προθέσεων, την ενεργητικότητα και αποτελεσματικότητα των πράξεων και την συνέπεια λόγων και έργων. 
Στον αγώνα μας αυτόν μετέχουν  άνθρωποι αυτόφωτοι,  αυτόνομοι και ανεξάρτητοι, οι οποίοι  εργάζονται με αξιοπρέπεια σε διάφορους επαγγελματικούς  τομείς, αγωνιστές της ζωής που έχουν “ιδρώσει την φανέλα” τους. 
Δεν είναι κατ’ επάγγελμα πολιτικοί, ούτε πολιτικοί εκ κληρονομικότητας, ούτε πήραν δακτυλίδια από παλαιοκομματικούς ταγούς, ούτε σύρθηκαν πίσω από πελατειακές φράξιες και παρατάξεις, με γλοιώδεις πρακτικές και άνομες προθέσεις και συνεργασίες.
ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
Στον αγώνα μας αυτό τόσο στην προεκλογική περίοδο όσο και στην συνέχεια θα σας θέλαμε δίπλα μας, οπωσδήποτε ηθικά αλλά και με την ενεργητική σας βοήθεια σε όποιο τομέα και έργο θέλετε να μας ενισχύσετε.

Για τον σκοπό αυτό, μπορείτε:

1) Να μας επισκεφθείτε στα γραφεία της «Κοινωνίας Αξιών» που είναι στην γωνία: Πανεπιστημίου 59 & Εμμ. Μπενάκη 5 - ΣΤΟΑ ΦΙΞ - 5ος όροφος, Γραφείο 502, τηλ: 2103242427  κάθε μέρα από την Δευτέρα 3 Απριλίου και μέχρι την Μεγάλη Εβδομάδα από τις 09.00- 18.00. 
Τα γραφεία μας θα επαναλειτουργήσουν με εντατικό ρυθμό από την Τρίτη του Πάσχα και για όλη την προεκλογική περίοδο.

2) Να δηλώσετε στο e-mail της «κοινωνίας αξιών»,  koinoniaaxion@gmail.com την επιθυμία σας να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας με τρόπους που σας ενδιαφέρουν είτε θα μπορούσαμε να διερευνήσουμε μαζί.

ΕΥΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ


https://www.facebook.com/events/649369210334802/?ref=newsfeed

Εκ μέρους όλων των μελών του ΠΣ
Ο πρόεδρος της "κοινωνίας αξιών" 
Στέλιος Φενέκος

Γραφείο τύπου_κοινωνία αξιών