Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Βόλος - Άρης 0-3: Διαφορά κλάσης στο Πανθεσσαλικό... Κιτρινόμαυρο πάρτι… Ευρώπης στο Βόλο!

 Βόλος - Άρης 0-3: Διαφορά κλάσης στο Πανθεσσαλικό... 

Άρης επικράτησε με 3 - 0 της ομάδας του Κώστα Μπράτσου στο “Πανθεσσαλικό” και πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα… τεσσάρων βαθμών, σε ότι αφορά τη μάχη για την κατάκτηση της 5ης θέσης της φετινής Super League.

Οι παίκτες του Απόστολου Τερζή έδειξαν από το πρώτο… δευτερόλεπτο ότι πήγαν στο Βόλο μονάχα για τη νίκη. Πάλμα και Ιτούρμπε απείλησαν στο 3′ και το 9′ αντίστοιχα, με την άμυνα των γηπεδούχων να… γλιτώνει την τελευταία στιγμή. Στο 23′, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά άγγιξε το γκολ, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ χάρη σε ένα εξαιρετικό σουτ του Βλάντιμιρ Νταρίντα, που νίκησε τον Μάτις Κότνικ.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, με τους “κιτρινόμαυρους” να μην απειλούνται ιδιαίτερα. Στο 77′, ο Σαλέμ Εμπακατά συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Καμαρά και ο τελευταίος πλάσαρε ιδανικά για το 2- 0 . Δύο λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Μαυριτανό φορ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να διαμορφώνει το τελικό 3 - 0. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα φέρνει τον Άρη στους 44 πόντους, τέσσερις περισσότερους από τον 6ο Βόλο.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Λούνα (67′ Σι), Τσοκάνης (83′ Μεταξάς), Μπαριέντος (59′ Πιρές), Τσιρίνος, Γκάγκι, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς

Άρης (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο (50′ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού, Νταμπό, Ετέμπο, Ιτούρμπε (74′ Γκαρσία), Νταρίντα (86′ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (73′ Καμάτσο), Καμαρά (86′ Γκρέι)

Ακολουθούν…
Βόλος: Εντός έδρας με Παναθηναϊκό (26/04).
Άρης: Εκτός έδρας με Ολυμπιακό (26/04).