Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 35% του 56% που αποφάσισε να συνεχίσει να συμμετέχει το μαύρο Σεπτέμβριο του 2015 στην Ελληνική Δημοκρατία, διέπραξε ειδεχθή πολιτικά εγκλήματα κατ’ επανάληψη κατά τη διάρκεια της σύντομη διακυβέρνησής του που δεν χρονίζει, παρά το διακαή πόθο του, τα πολιτικά τερτίπια του.
Εξαπάτησε όλους τους Έλληνες, ψηφοφόρους του και μη, ότι θα καταργήσει ΕΝΦΙΑ και φόρους και θα φέρει την ελπίδα. Σήμερα αποφασίζει και στέλνει όλους τους Έλληνες που επιμένουν να κατοικούν στη χώρα τους στο κρεματόριο δυσβάστακτων φόρων, απόρροια της εγκληματικής του πολιτικά αυτοκτονικής εθνικής διαπραγμάτευσής του.
Εκδίωξε κάθε είδους επένδυση από τις Σκουριές της Χαλκιδικής, το Ελληνικό της Αττικής μέχρι τον Άφαντου της Ρόδου και απώθησε τις ελληνικές επιχείρησεις σε Βαλκανικές χώρες, επιφέροντας το στρατηγικό υποβιβασμό μας στην περιοχή και μετατρέποντας του Έλληνες σε οικονομικούς μετανάστες της Βουλγαρίας. Απέκοψε τη σιδηροδρομική γραμμή προς την Ευρώπη για να διαλύσει κάθε επιχειρηματική αντίσταση στην εξόντωση της ελληνικής οικονομίας.
Απέκοψε την Ελλάδα από το δυτικό κόσμο, εναντιωμένος με όλους τους δυτικούς συμμάχους μας, ασκώντας μία ανεδαφική πολιτική εναντίον τους και εξοργίζοντας τους με αποκλειστικό σκοπό την αποκοπή της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μετέτρεψε ταυτόχρονα την Ελλάδα σε διεθνή επαίτη Ρώσων, Κινέζων, Αράβων, Νότιο-Αφρικανών και μόνο σε εξωγήινους πολιτισμούς δεν κατέφυγε για να μας πείσει ψευδόμενος ότι υπάρχει και άλλος δρόμος, ο δρόμος Τσίπρα, που οδηγεί στον γκρεμό.
Προσέβαλε όσο κανείς άλλος στην ιστορία τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, μετατρέποντας τες σε επίορκες που παρακολουθούν τις σπιθαμές της Ελλάδας να καταπατούνται από  αλλόθρησκους και αλλοπαρμένους την ώρα που οι ίδιες παρά φύση πολεμούν σε Μαγειρεία, Κατασκηνώσεις, κοσμικές εκδηλώσεις και στημένες φωτογραφικές μάχες και διαγωνισμούς. Το χειρότερο όλων αποφάσισε τον οικονομικό τους στραγγαλισμό με κατάληξη σε λίγα έτη των συνταξιούχων Στρατηγών σε πλανόδιους πωλητές αναμνήσεων για το βιοπορισμό τους.
Φίμωσε τη δημοσιογραφία διατηρώντας της και αυτός εξαρτημένη σφίγγοντας ακόμα περισσότερο το φίμωτρο της με ένα απίστευτο αλισβερίσι στο παζάρι νομίμων αδειών και στημένων απεργιών. Με πρακτικές Γκέμπελ επιχείρησε να εξαϋλώσει τις παραδοσιακές φωνές που αντιστάθηκαν στα εγκλήματά του και άνοιξε το δρόμο στη διαφήμιση της Μάλτας για μία νέα Γιάλτα στο διαδίκτυο και έλεγχο της σύγχρονης ενημέρωσης.
Χάιδεψε και αυτός κάθε λογής λαθρεμπόριο αγαθών και το αναβάθμισε στο πιο αισχρό δυνατό βαθμό μετατρέποντας συνειδητά την Ελλάδα σε σιδηρόδρομο ψυχών, αλλοιώνοντας συνειδήσεις  και υποδεχόμενος προσφυγικούς επενδυτές μεταφορείς αδήλωτων προθέσεων και μετρητών που καταλήγουν στο σύγχρονο Νταχάου της Ελλάδας, στην Ειδομένη και το Ελληνικό.
Το πιο σατανικό σχέδιο όμως του Αλέξη Τσίπρα και του ομοϊδεάτη του Πάνου Καμένου είναι ότι συνειδητά εξαθλιώνουν το λαό για να τον πείσουν ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην Ευρώπη και την Ανατολή. Ανάμεσα στο Ευρώ και τη δραχμή. Ανάμεσα στον πολιτισμό και το ραγιαδισμό. Τον διχάζουν και τον ωθούν ως δίδυμοι Πόντιοι Πιλάτοι να αποφασίσει ο ίδιος την κοινωνική αυτοκτονία του, που θα επιφέρει επακόλουθα και την εδαφική και νίπτουν τις βρώμικες χείρες τους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.
Πιστοί υπηρέτες των εντολέων τους εσκεμμένα επιζητούν είτε την καταστροφή της Ελλάδας ο πρώτος και τη μετατροπή της σε μία κομμουνιστική Αλβανία του Χότζα με τον ίδιο στο μιναρέ της είτε μία έρπουσα κοινωνία στην ελληνική γη που θα ανήκει στους Γερμανούς και Γάλλους αποικιοκράτες ο δεύτερος με αποκλειστικά δικαιώματα εκμετάλλευσης για αυτόν. Ποια η Ελλάδα του αμέτρητου πλούτου και του φωτός.
Η Ελλάδα που τόσοι πολλοί θέλουν όμως να μην εξευρωπαϊστεί, να μείνει ραγιάδικη όπως τόσες δεκαετίες ήταν από την ίδρυσή της. Να εκλιπαρεί για τον επιούσιο που της ανήκει. Να αναδεικνύονται γλοιώδεις ντόπιοι φύλαρχοι απόφοιτοι των κολεγίων ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος, των άσπρων ονείρων και των εξαρτημένων καβαλάρηδων.
Το τι σκοπεύει να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, ο πιο επιζήμιος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, αντάξιος μόνο του Δημήτρη Γούναρη της Μικρασιατικής Καταστροφής, είναι πασιφανές. 
Το μόνο μη προφανές στην περίπτωσή του είναι ποιος Έλληνας θα τον δικάσει για τα πολιτικά του εγκλήματα μαζί με τους δοσίλογους συνεργάτες του.
Ποιος θα είναι ο μαύρος καβαλάρης του 21ου αιώνα που κοντεύει για να δικάσει νεκρούς και ζωντανούς που 40 χρόνια κράτησαν την Ελλάδα σκλαβωμένη και την καλούν τώρα οι ξενόδουλοι ηγέτες της να παραδοθεί στον όλεθρό της, φιμωμένη και εξαθλιωμένη…
 

Thedayaftergr