Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

κοινων'ια αξιών: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 2Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 2Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ
 
Η χώρα μας σήμερα, χρειάζεται μία ολοκληρωμένη, ριζοσπαστική πρόταση, επικεντρωμένη σε ρεαλιστικές λύσεις, και με πρακτικά αποτελέσματα στη καθημερινή μας ζωή, που να υπερβαίνουν τις παλαιοκομματικές ιδεοληψίες, τα στερεότυπα και τις ξεπερασμένες αντιλήψεις.
Για να συζητήσουμε και να συνθέσουμε μαζί την επίκαιρη και εμπεριστατωμένη πρόταση μας, για να εκλέξουμε τα νέα πολιτικά όργανα και για να υποδεχθούμε τα νέα στελέχη που θα θελήσουν να συμμετάσχουν αποτελεσματικά στην ανανέωση της “κοινωνίας αξιών",  σας προσκαλούμε
 
                              το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 16.00 – 19.00,
στο 2ο Συνέδριο μας, που θα γίνει στα γραφεία μας επί της οδού Πανεπιστημίου 59 και Εμμ. Μπενάκη γωνία, Στοά ΦΙΞ ,5ος όροφος, γραφείο 502.

Ο Πρόεδρος
Στέλιος Φενέκος
 
Όσοι από τα μέλη και τους *φίλους μας επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για τα πολιτικά όργανα της “κοινωνίας αξιών” (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Πανελλήνιο συμβούλιο, Πολιτική επιτροπή), παρακαλούνται να συμπληρώσουν την  φόρμα που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1QFHBV_bwBpXolRykr6JXiIuBX9T522jkwVRBmrx30JU/viewform?c=0&w=1

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως 13/10 στις 15:00, ώστε να υπάρξει αρκετός χρόνος για την ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα ακολουθήσει.

*Απαραίτητη προϋπόθεση η εγγραφή ως μέλος και η ταμιακή ενημερότητα.
 

Γραφείο τύπου_κοινωνία αξιών