Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ο Γιώργος Διδασκάλου νέος Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου

Ο Γιώργος Διδασκάλου είναι  με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών από χθες το πρωί ο νέος  Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Ο μέχρι τώρα Γενικός Γραμματέας κ.  Μανώλης Αγγελάκας (φώτο), η θητεία του οποίου κράτησε 17 μήνες, , αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης  Διοίκησης  Αττικής. Σημειώνουμε ότι ο νέος Γενικός Γραμματέας Πελοποννήσου Γιώργος Διδασκάλου ήταν πρώην ειδικός συνεργάτης του κ. Αγγελάκα και προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία.
Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αποχώρηση του κ. Αγγέλακα, αναφέρουν πως πολύ πιθανόν να έχει… άρωμα Τατούλη, καθώς φαίνεται να σχετίζεται με ενδεχόμενο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας προς τον νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Σύμφωνα με πολιτικές πηγές , ο κ. Αγγελάκας ασκούσε ιδιαίτερα αυστηρό έλεγχο στον κ. Τατούλη, όπως και ο ίδιος είχε αναφέρει και ενημερώσει τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που όπως φαίνεται, είχε δυσαρεστήσει τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Έτσι μάλλον δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία δώσει το χρίσμα στον κ. Τατούλη και για αυτό απομακρύνθηκε από τη θέση του ο Μανώλης Αγγελάκας.