Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ψηφίστε τον MVP της 6ης αγωνιστικής, της Α1 Κορινθίας

Ψηφίστε τον MVP της 6ης αγωνιστικής, της Α1 Κορινθίας 
Αρκετές ανακατατάξεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έφερε η ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής, της Α1 Κορινθίας.
Για ακόμα μια φορά, αρκετοί ήταν οι παίκτες που βοήθησαν τις ομάδες τους, να φτάσουν στη νίκη.
Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιοι ξεχώρισαν κατά την apopsi24.gr :
Αναγνωστόπουλος Χρήστος (ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ): Εκτός από το γκολ της νίκης, στο 1-0 επί του Κύψελου, ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Δερβενίου, δημιούργησε αρκετούς κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή, βοηθώντας φυσικά την ομάδα του να φτάσει στο πολυπόθητο «τρίποντο».
Μπαλάφας Παναγιώτης του Βασιλείου (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ): Σταθερός για ακόμα μια φορά στα αμυντικά του καθήκοντα, «καθάρισε» πολλούς κινδύνους στην περιοχή του Ατρομήτου Χιλιομοδίου, προσφέροντας λύσεις ώστε η ομάδα του να φύγει με τη νίκη με 0-1 από το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων.
Μυργιώτης Μάκης (ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ): Δύο γκολ και γενικά μια πολύ καλή εμφάνιση από τον επιθετικό του Παννεμεατικού, ο οποίος έδωσε τις λύσεις ώστε τα «λιοντάρια» να γυρίσουν το ματς και να επικρατήσουν με 1-3 του Σπαθοβουνίου.
Ρουμελιώτης Σπύρος (ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ): Σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων από τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ο οποίος ήταν ίσως ο βασικότερος λόγος, που η ομάδα του πέρασε με το εντυπωσιακό 0-3 επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου.
Σιετής Νίκος (ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ): Σταθερότατος και όπου η ομάδα του τον χρειάστηκε, ήταν εκεί, βοηθώντας τον Πανκαμαριακό να πάρει τελικά το 1-1 από τον ΑΟ Λουτράκι, κάνοντας μάλιστα και σπουδαία επέμβαση, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.
Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 12:00
Πατήστε στο παρακάτω link για να ψηφίσετε: