Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Το DNA μίλησε: Ο 21χρονος Ρουμάνος δεν είναι ο Μπεν

Το DNA μίλησε: Ο 21χρονος Ρουμάνος δεν είναι ο Μπεν
Πιστοποιήθηκε και επίσημα ότι ο 21χρονος Ρουμάνος tελικά  δεν είναι ο Μπεν, καθώς τα αποτελέσματα του τεστ DNA ήταν αρνητικά... Ολόκληρη αναστάτωση για το τίποτα, αλλά
Ο Ρουμάνος είναι χαρούμενος, λέγοντας ότι του έφυγε ένα μεγάλο βάρος, ενώ η αστυνομία δηλώνει ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν σε Παραλίμνι και Λεμεσό.
Το Ινστιτούτο Γενετικής συγκρίνοντας το γενετικό υλικό των βιολογικών γονέων του Μπεν, με αυτό του νεαρού αθίγγανου ρουμάνου απεφάνθη ότι αυτά δεν ταυτίζονται.
Παραμένει άγνωστο μέχρι αυτή την στιγμή το κατά πόσο έχει ενημερωθεί η οικογένεια του Μπεν, αρμοδιότητα την οποία έχει η Ιντερπόλ και η οποία τις τελευταίες ημέρες περνά στιγμές μεγάλης αγωνίας και προσμονής, με την μητέρα του Μπεν να είναι συγκινισιακά φορτισμένη.
Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος νεαρός προσήλθε οικειοθελώς στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού αφού αντιλήφθηκε ότι είναι το άτομο που αναζητούν οι Αρχές και το οποίο εμφανιζόταν σε βίντεο και σε φωτογραφίες στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, το οποίο και αποτέλεσε την αφορμή για την έρευνα.
newsit.com.cy