Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Στην Κόρινθο το πρωί ο Αδωνις Γεωργιάδης


 

Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Πελοπίδα Καλλίρη παρευρέθησαν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου, καινοτόμου προϊόντος MediΣυν, το οποίο απευθύνεται στους φαρμακοποιούς της Πελοποννήσου και έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοπονήσσου στην Κόρινθο.
Στο πάνελ μίλησαν επίσης ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Χρίστος Δήμας, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου κ. Γεώργιος Δαλαμαρίνης και ο Γενικός Διευθυντής κ. Πέτρος Σανταμούρης.

Το παρόν έδωσαν ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κ. Κόλλιας, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορίνθου κα Μπάρτζη καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ..
Είμαι εδώ, για να επισφραγίσω με την παρουσία μου μια καλή είδηση όσον αφορά στο Υπουργείο Υγείας, παρόλο που είναι μια συμφωνία μεταξύ ιδιωτών, των φαρμακοποιών και της τράπεζας.
Αυτή η πρόταση, αυτό το χρηματοπιστωτικό εργαλείο, έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας, όπου συνεχώς ακούμε ότι πρέπει να υπάρξει ρευστότητα από τις τράπεζες. Θα μπορούσε μάλιστα να αποτελέσει μοντέλο και για άλλες περιοχές της χώρας.

korinthostv.blogspot.com