Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Δήμος Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης : Περίληψη Διακήρυξης Επαναληπτικής Εκμίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου (Αναψυκτήριο Παιδικής Χαράς)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Διακηρύσσει ότι:
Εκτίθεται σε φανερή, προφορική, πλειοδοτική επαναληπτική δημοπρασία (διενέργεια αναπλειστηριασμού) την Παρασκευή 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (Λυκούργου Φραντζή 2 – 204 00 Ξυλόκαστρο) και ώρα 09:00 - 10:00 (λήξη παραλαβής προσφορών) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου, η εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου εμβαδού 19 τ.μ., που αποτελείται από τον κυρίως χώρο του καταστήματος και δύο wc.
Το ακίνητο βρίσκεται εντός της παιδικής χαράς Ηρώων της πόλης του Ξυλοκάστρου και συνορεύει βόρεια και δυτικά με παιδική χαρά, νότια με δημοτική οδό Π. Τσαλδάρη και ανατολικά με πλατεία Ηρώων. Σε περίπτωση που η δημοπρασία δεν πραγματοποιηθεί την ανωτέρω ημερομηνία θα γίνει στις 30-9-2011, την ίδια ώρα και με τους ίδιους όρους
Το μίσθιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναψυκτήριο με καθίσματα ή καφετέρια.
Το μίσθωμα ορίζεται ετήσιο.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: τρεις χιλιάδες εξακόσια ευρώ (3.600€).
Ο ενδιαφερόμενος οφείλει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας εγγυητική επιστολή από αναγνωρισμένη τράπεζα ή γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης ποσού ίσου με το 1/10 του ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς (360 €) και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην αναλυτική διακήρυξη.
Η μίσθωση δεν είναι εμπορική. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε επτά (7) έτη με δικαίωμα του μισθωτή να ζητήσει τριετή παράταση κατά τα αναφερόμενα στο άρθρο 7 της αναλυτικής διακήρυξης.
Την αναλυτική διακήρυξη μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι από το Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (πληροφορίες Σ. Παπαδημητρίου, τηλ. 27433 60214). Η διακήρυξη επίσης διατίθεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.xylokastro.gov.gr.
Tα έξοδα δημοσίευσης θα βαρύνουν τον μισθωτή.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ

Διακήρυξη Επαναληπτικής Εκμίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου