Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Σύλληψη λαθρομεταναστών στην Εθνική Οδό. Οδηγούσαν κλεμμένο όχημα.



Πέντε αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες, το απόγευμα στη Εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, καθως επιβαίνοντες σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από άνδρα αγνώστων στοιχείων, δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικών της τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και προσπάθησαν να διαφύγουν σε παρακείμενο αγρόκτημα.
Όπως προέκυψε, το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο από περιοχή της Αττικής από τις 25 Αυγούστου. Οι πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνται σχετικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, είχαν σκοπό να μεταβούν στο Λιμάνι της Πάτρας προκειμένου να επιβιβαστούν παράνομα σε πλοίο με τελικό προορισμό την Ιταλία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελία Κορίνθου. Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Διάρρηξη ΑΤΜ τράπεζας στο Λουτράκι

Τις νυχτερινές ώρες χθες, στο Σχοίνο Λουτρακίου, άγνωστοι, χρησιμοποιώντας ειδική συσκευή οξυγόνου, διέρρηξαν την Αυτόματη Ταμειολογιστική Μηχανή (ΑΤΜ) τράπεζας, αποσυνδέοντας ταυτόχρονα το σύστημα συναγερμού του μηχανήματος. Οι αρχές έχουν εκδώσει αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση ενεργείται από αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου.