Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς: Ο Αλβανός Ενέα Γιόρτζι διαιτητής στο ματς της Τούμπας για το Europa League / Λανς – Παναθηναϊκός: Ο Ούγγρος Γκέρκο Μπόγκαρ διαιτητής στον πρώτο αγώνα του Conference League

 

 

 Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μάλμε στο Champions League, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος σε διπλή “μονομαχία” με τη Σάμροκ Ρόβερς στο Europa League. 

Ο πρώτος αγώνες θα γίνει στην Τούμπα, την ερχόμενη Πέμπτη (22/08/24, 20:30), με διαιτητή τον 40χρονο Γιόρτζι από την Αλβανία. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντένις Ρέξα και Ρίντιγκερ Τσοκάι, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Αλβανός,    Φλόριαν Λάτα.

 

 

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τον Άγιαξ στο Europa League και θα αντιμετωπίσει τη Λανς σε δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ του Conference League, με την UEFA να ανακοινώνει τους διαιτητές του πρώτου αγώνα.

Ο 38χρονος Γκέρκο Μπόγκαρ από την Ουγγαρία θα είναι λοιπόν, ο διαιτητής της πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λανς στη Γαλλία για το Conference League, με συμπατριώτες του στο πλευρό του. Πιο συγκεκριμένα, βοηθοί θα είναι ο Θεόδωρος Γεωργίου και ο Μπάλαζ Σζαλάι, τέταρτος διαιτητής ο Τόμας Βόγκναρ και στο VAR ο Ιστβάν Βαντ, με βοηθό του, τον Φέρεντς Καράκο.