Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Ολυμπιακός: Για τη νίκη κόντρα στο Βόλο

 Ολυμπιακός: Για τη νίκη κόντρα στο Βόλο 

 Η νέα σεζόν ξεκινάει στην Super League με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στον Βόλο για το εναρκτήριο λάκτισμα.στο Πανθεσσαλικό στάδιο όπου αντιμετωπίζει για την 1η αγωνιστική της Super League το Βόλο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπερ στις τελευταίες προπονήσεις έδωσε έμφαση στις στατικές φάσεις εντοπίζοντας το πρόβλημα της ομάδας από το φιλικό με τη Νότιγχαμ και τα αβίαστα λάθη που έγιναν. Από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν με μοναδικό στόχο τη νίκη, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει τονίσει στους παίκτες την ανάγκη για πίεση από το πρώτο λεπτό, έτσι ώστε να καθαρίσουν από νωρίς το ματς.

Σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Τζολάκης, με τους Ροντινέι και Ορτέγκα στα άκρα της άμυνας και τον Μπιανκόν στη θέση του ανέτοιμου Ρέτσου, ενώ παρτενέρ του στα στόπερ θα είναι ο Πιρόλα που είναι πιο μπροστά σε σχέση με τον Άμπι στις προτιμήσεις του Μεντιλίμπαρ.

Στα χαφ σταθερές παρουσίες θα είναι ο Έσε και ο Τσικίνιο, ενώ για πατερνέρ του Αργεντίνου ενδέχεται τελικά να είναι ο Ντόι αντί του Στάμενιτς ή ενός εκ των «μικρών» Μουζακίτη και Μπακούλα.

Στην επίθεση τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα με τον Γιάρεμτσιουκ να παίζει ως προωθημένος και τους Βέλντε και Ζέλσον Μαρτίνς στα άκρα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Θεσσαλίας ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της και ανακοίνωσε την αποστολή της, η οποία αποτελείται από είκοσι ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του Βόλου: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Βιγιαφάνες, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα

 

Σάββατο (17/08)

20:00 ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός
20:00 Βόλος – Ολυμπιακός

Κυριακή (18/08)

19:00 Λεβαδειακός – Athens Kallithea
20:00 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης
20:30 Ατρόμητος – Άρης
22:00 ΑΕΚ – ΟΦΗ

Δευτέρα (19/08)

21:00 Παναιτωλικός – Λαμία.