Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ο Αστέρας Δερβενίου ενισχύεται με έμψυχο και τεχνικό υλικό για τη νεα ποδοσφαιρική περίοδο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο και παίζει ποδόσφαιροΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "Zeus พร" 

Με καινούργιο πρόσωπο , αρκετά ανανεωμένος , σε έμψυχο και τεχνικό υλικό , θα παρουσιαστεί  την νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, ο Αστέρας Δερβενίου. 

 Μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον προπονητή Άγγελο Μερκούρη, ο οποίος εχει  μεγάλη εμπειρία στα Κορινθιακά γήπεδα., η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ανακοίνωσε την ένταξη του Βασίλη Πουλακίδα στο τεχνικό team της ομάδας οπου θ' αναλάβει προπονητής τερματοφυλάκων τη νέα αγωνιστική σεζόν, έχοντας πολύ πλούσια εμπειρία από την θέση τόσο ως παίχτης όσο και ως προπονητής. 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο

Στο  έμψυχο υλικό ο Αστέρας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας   με το 21χρονο ταλαντούχο τερματοφύλακα Νίκο Βίλλιο , ο οποίος έχει αγωνισθεί σε ομάδες Γ' Εθνικής όπως ο Παναιγιάλειος και ο Αίας  Γαστούνης.
⚪
Επίσης το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ανακοίνωσε την ένταξη 4 νέων ποδοσφαιριστών στην ομάδα , γεννηθέντες 2008-2009, προερχόμενων από την Ακαδημία Ευρωστίνης.
Πρόκειται για τους: Ευφραιμόπουλο Πέτρο,  Καψάλη Σταύρο,  Μέτσκα ‘Εραλντ και Πάσο Μπιονίς
 
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και γρασίδιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και άτομα που παίζουν ποδόσφαιροΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο 
 
 

Η ενίσχυση της ομάδας με νέα παιδιά της ευρύτερης περιοχής αποτελεί βασικό στοιχείο της φετινής προσπάθειας. Ταλέντο και φρεσκάδα δίπλα σε έμπειρους ποδοσφαιριστές φτιάχνουν τη συνταγή της επιτυχίας! 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Επίσης και τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζονται στον Αστέρα και οι:  Λέκα Σέρτζιο,  Σανδραβέλης Παντελής και  Τζαβάρας Ανδρέας
Πρόκειται για 3 παιδιά απ’ το Δερβένι που μπορούν να προσφέρουν στη φετινή  πορεία της ομάδας με τη φρεσκάδα και το ταλέντο τους. Τους ευχαριστούμε που θα συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα που ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική τους καριέρα και αγαπάνε.
 
 
Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ανακοινώνει τη συνεργασία με 3 παίχτες που έχουν συνδέσει την ποδοσφαιρική τους καριέρα με την ομάδα Πρόκειται για τους
 Βύζα Χρήστο, αρχηγό της ομάδας  τα τελευταία χρόνια και αναπόσπαστο κομμάτι της επιθετικής  γραμμής
 Ψαρρό Ανδρέα, με καθοριστική συμβολή στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, ο οποίος επέστρεψε μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και
 Τάφα Τόνυ, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους παίχτες που προέρχονται από την Ακαδημία Ευρωστίνης λόγω της ενασχόλησής του με αυτή.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία με ομαδικές και ατομικές επιτυχίες!