Σειρά γευσιγνωσιών, αφιερωμένη στο Κορινθιακό ελαιόλαδο, οργανώνει στην Κόρινθο, το Επιμελητήριο Κορινθίας, σε συνεργασία με το εργαστήρι γευσιγνωσίας ελαιόλαδου Καλαμάτας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Τα δρώμενα θα γίνουν 13 και 14 Δεκεμβρίου 2023.
Στόχος του προγράμματος είναι η παρουσίαση των τεσσάρων, βασικών ποικιλιών της Κορινθίας, το Μανάκι, τη Μεγαρίτικη, την Κορωνέικη και την Κουτσουρελιά.
Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτεί το διεθνές συμβούλιο ελαιοκομίας.
Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή κόσμου στα σεμινάρια αυτά.