1. Παστουρμά θαλάσσης Κομοτηνής σε κριθαρένιο ντάκο (φιλέτο μπακαλιάρου με τσιμένι)
2. Κατσικίσιο Τουλουμοτύρι Κοζάνης πρώτου αρμέγματος
3. Σαλάτα με βιολογικά ντοματίνια, φρέσκο δυόσμο, ξινομυζήθρα & φέτα
4. Μανιτάρια σωτέ σε κρασί, με φινόκιο & φρέσκο κρεμμύδι σε σκορδόλαδο με θυμάρι
5. Καβουρμά από τον Ίμερο Ροδόπης με μοσχάρι και αρνί
6. Σαββατιανό Μεγαπάνου
7. Στηθοπλευρές από νεαρό μοσχάρι σιγοψημένες στη γάστρα και σερβιρισμένες με γιούφκα Ξάνθης με ελαφριά σάλτσα φρέσκιας ντομάτας
8. Ερυθρός Μεγαπάνου (Αγιωργήτικο & Merlot)
9. Γιαουρτολέμονο με ξίσμα λεμονιού και αμύγδαλα
Τιμή 24€
*τα πιάτα είναι όλα στην μέση εκτός του κυρίως και του γλυκού