Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Λαϊκή Βραδιά ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "ΛΑΙΚΗ BPAAIA ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 14.08 2024 INANNIAOY MAPIA ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΧΑΡΗΣ ΧΑΛΑΜΟΥΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ALERLO < ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Destino stino ΕΙΣΟΔΟΣ 4€ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ALL DAY BAR ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 6946199987 1971"

📌Την Τετάρτη 14 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία Δερβενίου η εκπληκτική Μαρία Ιωαννίδου, μαζί με το Χάρη Χαλαμούτη, το Λευτέρη Πάνο και στο μπουζούκι τον Παναγιώτη Τερζίδη!
Γεμάτο και ποιοτικό πρόγραμμα μαζί με εξαιρετικό φαγητό.
Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη βραδιά!

Meteo: Το 37% των δασών της Αττικής κάηκε τα 8 τελευταία χρόνια - Δείτε χάρτες

  

Ανησυχητικά αποτελέσματα προκύπτουν από την επικαιροποιημένη ανάλυση των καμένων εκτάσεων από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων 8 ετών (2017-σήμερα) στο ηπειρωτικό κομμάτι της Περιφέρεια Αττικής.

Από το 2017 μέχρι και τις 13 Αυγούστου 2024, 13 μεγάλες πυρκαγιές έχουν κάψει περισσότερα από 700.000 στρέμματα σύμφωνα με τις αναφορές από την Υπηρεσία Ταχείας Χαρτογράφησης Copernicus και το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για Δασικές Πυρκαγιές (EFFIS). Η περίμετρος των καμένων εκτάσεων δίνεται στο χάρτη που ακολουθεί.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Προσπαθούμε κάθε χρόνο να γίνουμε καλύτεροι, με τις συνθήκες δυστυχώς να γίνονται όλο και δυσκολότερες

 Κυριάκος Μητσοτάκης: Προσπαθούμε κάθε χρόνο να γίνουμε καλύτεροι, με τις συνθήκες δυστυχώς να γίνονται όλο και δυσκολότερες 

«Προσπαθούμε κάθε χρόνο να γίνουμε καλύτεροι, με τις συνθήκες δυστυχώς να γίνονται όλο και δυσκολότερες», τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διυπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού έγινε ενημέρωση για το πώς εξελίχθηκε η πρόσφατη πυρκαγιά στην Αττική, φέρεται να εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε στο πεδίο από τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας και επεσήμανε τον βελτιωμένο συντονισμό μεταξύ των συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών, κάτι που αποτελεί κατάκτηση για τη λειτουργία του κράτους και των δομών του.

Μεγάλη επιχείρηση στήριξης των πυρόπληκτων – Αίθουσες φιλοξενίας σε Δήμους – Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο 

Σε εξέλιξη βρίσκονται ενέργειες στήριξης των πυρόπληκτων της βορειοανατολικής Αττικής, με Δήμους να διαθέτουν χώρους φιλοξενίας, το ΟΑΚΑ να διαθέτει χώρους, ειδική πλατφόρμα να δέχεται αιτήματα, αλλά και συγκεντρώσεις ειδών πρώτης ανάγκης.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα, το «Σισμανόγλειο», το «Γεώργιος Γεννηματάς» και το «Σωτηρία» καθώς και οι Υγειονομικές Δομές των περιοχών που εξελίσσεται η πυρκαγιά.

Εκκενώθηκαν για προληπτικούς λόγους, το Παίδων Πεντέλης, το ΠΙΚΠΑ, το Κέντρο Υγείας Ραφήνας, και το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στην περιοχή της Ανατολής και η Μονή Πεντέλης.

Από το ΚΕΠΙΧ (Κέντρο Επιχειρήσεων) Ραφήνας – Πικερμίου ανακοινώθηκε εκκένωση του οικισμού ΔΑΣΑΜΑΡΙ στην Βόρεια Διώνη Πικερμίου.

ΠΑΟΚ - Μάλμε 3-3 (3-4 παράταση): «Χαρακίρι» στις καθυστερήσεις στην Τούμπα

 ΠΑΟΚ - Μάλμε 3-3 (3-4 παράταση): «Χαρακίρι» στις καθυστερήσεις στην Τούμπα 

Απίθανο ματς, ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μάλμε. Δύο ομάδες που από το πρώτο ματς στη Σουηδία είχαν δείξει τις διαθέσεις τους για άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο (2-2), αλλά στη ρεβάνς το πήγαν σε… άλλο επίπεδο.

Κανονική διάρκεια 3-3, με το γκολ της ισοφάρισης των φιλοξενούμενων να έρχεται από σπόντα στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων και στην παράταση 3-4, με την Μάλμε να παίρνει την πρόκριση στην φάση των πλέι οφ του Champions League και τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παραδοσιακό Γλέντι | Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Ορεινού Σαρανταπήχου "Η Αναγέννηση"