Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Τερνάνα – Ολυμπιακός 0-4: Φιλική τεσσάρα των «ερυθρόλευκων» στο ανεπίσημο ντεμπούτο των Γιάρεμτσουκ και Βέλντε / Λάμψη των πιτσιρικάδων.

 Τερνάνα – Ολυμπιακός 0-4: Φιλική τεσσάρα των «ερυθρόλευκων» στο ανεπίσημο ντεμπούτο των Γιάρεμτσουκ και Βέλντε 

Το πιο παραγωγικό φιλικό ήταν για τον Ολυμπιακό αυτό με την Τερνάνα, αφού επιβλήθηκε με σκορ 4-0. Το πρώτο ημίχρονο αυτής της φιλικής αναμέτρησης δεν είχε να προσφέρει πολλά, αφού λίγο η πειραματική ενδεκάδα και λίγο η ζέστη κράτησαν τον Ολυμπιακό μακριά από την εικόνα που μας είχε δείξει στα ματς της Ολλανδίας. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τους Πειραιώτες να βγάζουν στο γήπεδο την γνωστή τους εικόνα και να σημειώνουν τέσσερα γκολ, να έχουν αρκετές ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Εξαιρετική ήταν η εικόνα του Κοστίνια και το Ζέλσον στην επανάληψη, γκολ

Το πρόγραμμα των Ελλήνων στην 7η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων

 

Το Πρόγραμμα της Παρασκευής 2 Αυγούστου για την Team Hellas με τις ώρες να είναι Ελλάδος:

Σκοποβολή

10:00 Ευθύμιος Μίτας – Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης– skeet

Ανατροπή νεκροφόρας στην Εθνική Κορίνθου – Πατρών στο κόμβο του Κιάτου. Ο οδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία του

 anatropi__2  

Ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (2/8), στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στο 105ο χλμ, στον κόμβο Κιάτου.

Όπως αναφγέρει το korinthostv.gr, μια νεκροφόρα που κινείτο στην Εθνική Κορίνθου – Πατρών, στο ρεύμα προς Πάτρα, για άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας της και χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Στο σημείο έσπευσε όχημα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας και όχημα της Ολυμπίας Οδού.

Ο οδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία του.


Ολυμπιακοί Αγώνες, Ελλάδα-Αυστραλία 77-71: Η Εθνική νίκησε και περιμένει να μάθει αν θα είναι στους 8

 arthrou-basket1 

Για την Εθνική μπάσκετ το πρώτο ζητούμενο για να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης ήταν το να νικήσει την Αυστραλία και τα κατάφερε, αλλά ενώ θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει άνετα μια θέση στην 8αδα, τελικά πρέπει να ζήσει ένα θρίλερ...

Το +19 με το οποίο προηγηθήκαμε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου έγινε +2 (71-69) και η νίκη με 6 πόντους (με χαμένη επίθεση στο φινάλε) μας αναγκάζει να περιμένουμε νίκη της Σερβίας επί του Νοτίου Σουδάν με τουλάχιστον τρεις πόντους προκειμένου να πάρουμε εμείς το εισιτήριο για την επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων...

ΣΥΡΙΖΑ: «Να ανταποκριθεί η Κυβέρνηση στο δίκαιο αίτημα των φυτωριούχων για την πλήρη εφαρμογή του Νόμου για τα εργόσημα και τα άδικα πρόστιμα του ΕΦΚΑ»

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσαν με πρωτοβουλία του βουλευτή Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γ. Ψυχογιού,11 Βουλευτές της Κ.Ο. της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για την ανάγκη άμεσης παρέμβασης, ώστε οι εργαζόμενοι να των φυτωριούχων να ασφαλίζονται με εργόσημο, όπως ρητώς προβλέπει ο Νόμος και εφαρμόζεται μέχρι σήμερα από τον κλάδο, καθώς εκτός του ότι κινδυνεύουν με τσουχτερά και άδικα πρόστιμα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, οδηγούνται σε κλείσιμο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβίωση των ίδιων, των χιλιάδων εργαζομένων τους και των εξαγωγών της χώρας.

Αθήνα, 2Αυγούστου 2024

 

ΕΡΩΤΗΣΗ

 

Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων