Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

❞𝚳𝛂𝛇ί 𝚬𝚷𝚰𝚾𝚬𝚰𝚸𝚶𝚼𝚳𝚬 𝚫𝚼𝚴𝚨𝚻𝚨❞. Παναγιώτης Πιτσάκης - Η Ανακοίνωσης Υποψηφιότητας για το Επιμελητήριο Κορινθίας

 May be an image of 10 people and text 

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του και των συνεργατών του έκανε χθες  ο Πιτσάκης Παναγιώτης, για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας. σε εκδήλωση θα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Έφύρα” στην Κόρινθο. 

Όπως ανέφερε ο Παναγιώτης  Πιτσάκης :

Ισπανία - Γερμανία 2-1: Προκρίθηκαν οι Ίβηρες στη ματσάρα της Στουτγκάρδης

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι στη Στουτγκάρδη η Ισπανία ήταν αυτή που βγήκε στον... αφρό κόντρα στη Γερμανία, έστω και αν ισοφαρίστηκε στο 89' και χρειάστηκε και το έξτρα μισάωρο της παράτασης! Η «ρόχα» επικράτησε με σκορ 2-1 και ήρωα τον Μίκελ Μερίνο και προκρίθηκε στον ημιτελικό της 9ης Ιουλίου στο Μόναχο, αφήνοντας εκτός τα «πάντσερ».

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο που

Nέος ελαστικός τάπητας στο δημοτικό στάδιο Χιλιομοδίου

Νέο ταρτάν θα αποκτήσει το δημοτικό στάδιο Χιλιομοδίου. Υπήρξε έγκριση της πράξης που είχε να κάνει με χρηματοδότηση απ’ το γνωστό πρόγραμμα ” Φιλόδημος 2 ” του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι στις 478.020,00 ευρώ. Δικαιούχος είναι ο δήμος Κορινθίων.

Υπήρξε επικαιροποίηση της μελέτης και τροποποίηση της απόφασης ένταξης, αφού εξασφαλίστηκε, πρώτα, η γνώμη των αρμόδιων διευθύνσεων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Euro 2024: Ισπανία - Γερμανία: Μετωπική - Πρόωρος τελικός στη Στουτγκάρδη / Πορτογαλία - Γαλλία: Ξανά αντιμέτωπες

 Ισπανία - Γερμανία: Μετωπική στη Στουτγκάρδη 

Θα μπορούσε να είναι το ζευγάρι του τελικού. Κι όμως, Ισπανία και Γερμανία έχουν αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά τους ως το Βερολίνο όπου θα διεξαχθεί η τελευταία φάση του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στις 19:00 τα δύο συγκροτήματα συγκρούονται στη Στουτγκάρδη για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και το θερμόμετρο χτυπάει… κόκκινο ενόψει της μάχης που θα δώσουν για μια θέση στους «4» του τουρνουά.

Ξεκινώντας από τους διοργανωτές, η «νατσιονάλμανσαφτ» έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη ενόψει του αγώνα της με τη «ρόχα». Κι όχι μόνο γιατί παραμένει αήττητη κόντρα στους Ισπανούς στις τελευταίες οκτώ εντός έδρας μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά και γιατί καμία διοργανώτρια χώρα δεν έχει αποκλειστεί ποτέ σε προημιτελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Γ.Ψυχογιός : Παρέμβαση στη Βουλή για να μην κλείσει η Τράπεζα Πειραιώς στο Βραχάτι!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5/7/2024

Ο Βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, κατέθεσε  ως Αναφορά  την υπ’αρ. 5989/2.7.2024 επιστολή διαμαρτυρίας που υπογράφεται από τον Δήμαρχο Βέλου-Βόχας κ. Αθανάσιο Μανάβη και η οποία αναφέρεται στο επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Βραχάτι.

Αναγκαζόμαστε να παρέμβουμε για άλλη μία φορά , για την πλήρη απαξίωση των τοπικών κοινωνιών –αυτή τη φορά του Βραχατίου και του Δήμου Βέλου – Βόχας με το κλείσιμο των τραπεζών σε όλη την Κορινθία τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ακολουθεί αναλυτικά  η Αναφορά όπως κατατέθηκε: