Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Δήμος Κορινθίων: Στη μάχη της καθημερινότητας μέσω πλατφόρμας υποδοχής αιτημάτων

 Δήμος Κορινθίων: Στη μάχη της καθημερινότητας μέσω πλατφόρμας υποδοχής αιτημάτων 

Αιτήματα, απορίες, ερωτήσεις και επισημάνσεις, γύρω από μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, στις γειτονιές της Κορίνθου και στις κοινότητες θα δέχεται ο Δήμος Κορινθίων μέσω ειδικής πλατφόρμας με σκοπό την επίλυσή τους.

Ο λόγος για το Novoville, μια πλατφόρμα επικοινωνίας, καταγραφής και παρακολούθησης αιτημάτων καθημερινότητας που παρουσιάστηκε στη διάρκεια

Απόστολος Τζιτζικώστας: Η πρώτη του δήλωση ως Επίτρόπος Μεταφορών-Τουρισμού: Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη

 Τζιτζικώστας Ακραία πρόκληση από την Τουρκία: Δεν άφησαν τον Απόστολο Τζιτζικώστα να μπει στη Σμύρνη 

Την πρώτη του δήλωση μετά την επιλογή του στη θέση του Επιτρόπου για τις Μεταφορές και τον Τουρισμό στην ΕΕ, έκανε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ, πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει ένα ισχυρό μήνυμα ότι έχει μια συνολική και ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ανάπτυξη, με επίκεντρο τις στρατηγικές επενδύσεις για σημαντικές υποδομές, πράσινες μεταφορές και βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής, φέρνοντας τελικά την Ευρώπη πιο κοντά στους πολίτες της.

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα νίκη των «100» στην ΠΓ - Έκτακτο Συνέδριο, στις 24 Νοεμβρίου οι εκλογές - Συζήτηση για πόθεν έσχες και κριτήρια για τους υποψήφιους προέδρους με το βλέμμα στον Κασσελάκη

  

Η Πολιτική Γραμματεία αποφάσισε να εισηγηθεί προς την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του συνεδρίου και των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή προέδρου.

Η πλευρά των 100 -η ομάδα των «87» που διευρύνθηκε και κατέθεσε την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελακη – έβαλε το ζήτημα των πολιτικών προϋποθέσεων για τις υποψηφιότητες.

Έτσι, οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις: 

Motor Oil: Σε ύφεση η φωτιά στα διυλιστήρια, τρεις εργαζόμενοι τραυματίες – Η ανακοίνωση της εταιρείας

 Motor Oil: Σε ύφεση η φωτιά στα διυλιστήρια, τρεις εργαζόμενοι τραυματίες – Η ανακοίνωση της εταιρείας 

Τρεις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν ελαφρά από την φωτιά στο διυλιστήριο της Motor Oil που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (17/09/2024) και η οποία είναι σε ύφεση σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας. Επίσης, άλλο ένα άτομο έχει διακομισθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι φέρουν ελαφρά εγκαύματα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Motor Oil για τη φωτιά που ξέσπασε στα διυλιστήρια είναι η ακόλουθη: 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους

 ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εδώ Δερβένι: 14 Ιουλ 2020 

 

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική καθώς έχει ξεσπάσει φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους.

Στο σημείο που έχει ξεσπάσει η φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil έχουν σπεύσει 9 οχήματα και 30 πυροσβέστες ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές έχουν ακουστεί εκρήξεις.