Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Ο Υπουργός Επικρατείας κ.Μακης Βορίδης, στο Ξυλόκαστρο.

 


Τη Κορινθία επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Επικρατείας κ.Μακης Βορίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου εν όψει των Ευρωεκλογών.
Το πρωί στη Κόρινθο, επίσκεψη στη Μητρόπολη , συνάντηση με τον Μητροπολίτη, στη συνέχεια στο κτίριο της Π.Ε. όπου συναντήθηκε με τους Αντιπεριφερειάρχες, αργότερα στο Επιμελητήριο Κορινθίας και εν συνεχεία στο Κιάτο, συγκεκριμένα στην ΕΑΣ Κιάτου .
Τελευταίος σταθμός της περιοδείας αυτής , το Ξυλόκαστρο.
 
 
Στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ξυλοκαστρου Ευρωστίνης Βλάσης Τσιωτος , τον υποδέχθηκε μαζί με τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους.
 
Ακολουθησε συζήτηση στο γραφείο του Δημάρχου όπου ο Δήμαρχος εξέθεσε τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο μας δίνοντας περισσότερη έμφαση στο μεγάλο πρόβλημα της διάβρωσης , μια και ο δικός μας Δήμος έχει το μεγαλύτερο μήκος ακτογραμμής επομένως και το τεράστιο πρόβλημα .Ο υπουργός γνωρίζοντας το θέμα, συμφώνησε πως χρειάζεται να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και υποσχέθηκε πως θα δοθεί προτεραιότητα σε αυτό.Στη συνέχεια μετέβη σε γνωστό καφέ της πόλης, όπου μίλησε στους πολίτες που τον ανέμεναν.

 
Τον καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ξυλοκαστρου - Ευρωστίνης Μπάμπης Διαμαντόπυλος , ο Δήμαρχος Βλάσης Βλάσης Τσιώτος , η Βουλευτής Μαριλενα Σουκουλη Βιλιαλη και ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής. καί ο αδελφός του φυλακισμένου στις αλβανικές φυλακές υποψηφίου ευροβουλευτή Φρέντυ Μπελέρη
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα