Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ, κ.ΦΛΩΡΙΔΗ

 


Της Λέττας Καλαμαρά

Ως Ελληνίδα πολίτης και δημοσιογράφος κατέθεσα μία μήνυση το καλοκαίρι του 2023 στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Το πολύπαθο ΑΤ Αγίων Αναργύρων - Καματερού, που ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ως Υπουργός ΠΡΟΠΟ είχε επισκεφτεί λίγες ημέρες πριν το τραγικό γεγονός της 1ης Απριλίου 2024 που συντάραξε το Πανελλήνιο και μετέπειτα άλλαξε τη διοίκησή του, έπραξε το καθήκον του και απέστειλε σχεδόν άμεσα τη μήνυσή μου στις 11.09.2023 (!) στα δικαστήρια της  Σχολής Ευελπίδων, με τη συστημένη επιστολή υπ.αριθμ. RE20217062019GR .

Επί έναν χρόνο η απάντηση που ελάμβανα ως

πολίτης και δημοσιογράφος ρωτώντας τα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων εάν έχει καταχωρηθεί η μήνυσή μου, ήταν αρνητική και ότι λόγω φόρτου εργασίας η καταχώρηση των μηνύσεων του Αυγούστου 2023 καθυστερούσε να γίνει και να επανέλθω αργότερα.   

Την 1η Αυγούστου 2024, αφού έγινε επιτέλους η σχετική  καταχώρηση των μηνύσεων του Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2023 (!) στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων ενημερώθηκα ότι η μήνυσή μου δεν είχε καταχωρηθεί, δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν πού βρίσκεται και αναγκάστηκα να κάνω σχετική αίτηση στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα προβλεπόμενα!

Αυτό είναι η λειτουργία του Κράτους Δικαίου και των Αρίστων του κ.Μητσοτάκη;

Αυτή είναι η λειτουργία της δικαιοσύνης του αρμόδιου Υπουργού, κ.Φλωρίδη; Πότε θα λειτουργήσει το Κράτος υπέρ κάθε πολίτη ανεξαιρέτως, ώστε ο πολίτης να μην αναγκάζεται και να στρέφεται εναντίον του Κράτους σας, κ. Φλωρίδη; Το κράτος σας που κατά τη δήλωση σας, κ.Φλωρίδη, απειλεί, προκαλώντας ανησυχία και τρόμο, ότι θα ισοπεδώσει κάθε πολίτη που νιώθει ότι αδικείται και στρέφεται εναντίον του: «Με το κράτος, όταν αυτό αποφασίζει να κάνει κάτι, δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Θα τον ισοπεδώσει";.   

Τι συμβαίνει λοιπόν και γιατί να μην διερωτηθώ και εγώ ως πολίτης και δημοσιογράφος πώς λειτουργούν τελικά οι μηχανισμοί του Κράτους σας; 


 

Απλά δημοσιογραφικά ερωτήματα για κάθε πολίτη θέτω.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και είναι πλούσιο... 

thedayaftergr.blogspot.com