Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

K. Σακελλαροπούλου: O Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε επάξια θέση στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών

K. Σακελλαροπούλου: O Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε επάξια θέση στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών 

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, απέστειλε μέσω της πλατφόρμας Χ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όπως αναφέρει: «Με το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το πρώτο για την πατρίδα μας στο Παρίσι, ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε επάξια θέση στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών του άλματος εις μήκος! Θερμά συγχαρητήρια στον μεγάλο μας αθλητή με το ξεχωριστό ήθος και τις σπουδαίες διακρίσεις! Μίλτο, για άλλη μια φορά μας έκανες περήφανους, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσεις να δοξάζεις τα ελληνικά χρώματα»!

 

Άγιο Όρος: Νέος διοικητής ο Αλκιβιάδης Στεφανής

 stefanis1 

Νέος διοικητής του Αγίου Όρους αναλαμβάνει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και τ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κ. Στεφανής αναλαμβάνει τη θέση μετά την παραίτηση του πρέσβη επί τιμή Αναστάσιου Μητσιάλη.

Αναλυτικά το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι ο Πρέσβης επί τιμή κ. Αναστάσιος Μητσιάλης παραιτήθηκε από τη θέση του Διοικητή του Αγίου Όρους. Νέος Διοικητής αναλαμβάνει ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και τ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής.

Tim Walz: Ποιος είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Κάμαλα Xάρις, βετεράνος της Εθνικής Φρουράς και πρώην δάσκαλος

 Tim Walz: Ποιος είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Κάμαλα Xάρις, βετεράνος της Εθνικής Φρουράς και πρώην δάσκαλος 

Ο κυβερνήτης της Μινεσότα, Tim Walz, είναι τελικά το πρόσωπο που επιλέχθηκε από την Κάμαλα Χάρις για αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Έμπειρος κυβερνήτης και πρώην δάσκαλος, ο κυβερνήτης της Μινεσότα, Tim Walz, θα είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Κάμαλα Χάρις, η νυν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ που φιλοδοξεί να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ και να διαδεχθεί τον Τζον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο. 

Πελοπόννησος: Τα μέτρα και οι έλεγχοι της Περιφέρειας για την πανώλη των μηρυκαστικών

Πελοπόννησος: Τα μέτρα και οι έλεγχοι της Περιφέρειας για την πανώλη των μηρυκαστικών 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Διεύθυνση Κτηνιατρικής, ενημερώνουν σχετικά με την εμφάνιση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων πανώλης στις Περιφερειακές Ενότητες Κορινθίας και Αρκαδίας.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κατόπιν της εμφάνισης επιβεβαιωμένου κρούσματος Πανώλους Αιγοπροβάτων σε

Μάλμε - ΠΑΟΚ 2-2: Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στην Σουηδία και η πρόκριση… είναι στα χέρια του

 Μάλμε - ΠΑΟΚ 2-2: Έμεινε όρθιος και όλα θα κριθούν στην Τούμπα!  

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε μπαστούνια ειδικά στο πρώτο ημίχρονο στο Μάλμε, αλλά στο τέλος πήρε ένα αποτέλεσμα που του δίνει φυσικά αρκετές πιθανότητες για να πάρει την πρόκριση στην Τούμπα σε μία εβδομάδα. Επιστρέφει από την Σουηδία με το 2-2 και πλέον θα τα δώσει όλα για όλα στη Θεσσαλονίκη για να κερδίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν ο ΠΑΟΚ υπέφερε, ειδικά στο ξεκίνημα. Η Μάλμε έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες

Ο Μίλτος Τεντόγλου απογειώθηκε στα 8.48μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων

 Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων 

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Με άλμα στα 8.48μ., ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους, στέλνοντας στα ουράνια τους Έλληνες.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο και φρόντισε να το αποδείξει περίτρανα και στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Έλληνας πρωταθλητής υπερασπίστηκε το χρυσό μετάλλιο του Τόκιο και διατηρήθηκε στην κορυφή του κόσμου, βάζοντας το όνομα του δίπλα σε αυτό του θρυλικού Καρλ Λιούις. Ο Τεντόγλου και ο Αμερικανός είναι οι μόνοι που έχουν πάρει σερί χρυσά στην ιστορία του αθλήματος.

Ο Τεντόγλου έγινε, παράλληλα, μόλις ο 10ος αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος με δύο ολυμπιακά μετάλλια.

Νόα - ΑΕΚ 3-1: Ήττα-σοκ στην Αρμενία για την ΑΕΚ και τώρα τρέχει…

Νόα - ΑΕΚ 3-1: Ήττα με ανατροπή ελέω ...αέρα και Στρακόσα! 

Nα κάνει ανατροπή καλείται τον Δεκαπενταύγουστο η ΑΕΚ αφού σε ένα ματς που έλεγχε απόλυτα για μισή ώρα και στο οποίο προηγήθηκε, κατάφερε με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Θωμά Στρακόσα, να χάσει με 3-1 από τη Νόα στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League!

Ο νεοαποκτηθείς Αλβανός κίπερ όχι μόνο έκανε λάθος στο ξεκίνημα επίθεσης που έφερε την ισοφάριση, αλλά δέχθηκε γκολ από τον ...ομόλογο του!

Ο οποίος είχε ...ασίστ (βοηθούντος του ανέμου) στο 3ο γκολ στο 98'!

«Καμπανάκι» ΠΟΥ για την έξαρση του κορονοϊού: «Εξελίσσεται και κυκλοφορεί παντού» – Θετικοί τουλάχιστον 40 αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες

 «Καμπανάκι» ΠΟΥ για την έξαρση του κορονοϊού: «Εξελίσσεται και κυκλοφορεί παντού» – Θετικοί τουλάχιστον 40 αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες 

Το καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε σήμερα (06.08.2024) ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), αποκαλύπτοντας πως τα κρούσματα της COVID-19 έχουν αυξηθεί παγκοσμίως, τη στιγμή που οι εμβολιασμοί έχουν μειωθεί ανησυχητικά.

«Ο ιός της COVID-19 κυκλοφορεί σε όλες τις χώρες», είπε η Μαρία Βαν Κερκόουβ, διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που είναι υπεύθυνη για την πρόληψη και την προετοιμασία των επιδημιών και πανδημιών. 

Φεστιβαλ ευζην Δερβένι 2024