Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Τρίκαλα: Χαλάζι σε ορεινά χωριά με πτώση της θερμοκρασίας την ώρα που το κέντρο της πόλης «έβραζε»

 Τρίκαλα: Χαλάζι σε ορεινά χωριά με πτώση της θερμοκρασίας την ώρα που το κέντρο της πόλης «έβραζε» 

Οι κάτοικοι των ορεινών χωριών στα Τρίκαλα τράβηξαν βίντεο με τη σφοδρή χαλαζόπτωση. Ο ουρανός σκοτείνιασε και το χαλάζι ξεκίνησε να πέφτει. Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας.

Τη στιγμή που τα Τρίκαλα στο κέντρο «βράζουν» από τις υψηλές θερμοκρασίες, σε ορεινά χωριά έριξε χαλάζι, με τους κατοίκους να αναγκάζονται να μείνουν στα σπίτια τους, μέχρι το τέλος της σφοδρής χαλαζόπτωσης. 

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, μετά από ώρες έντονης βροχόπτωσης, τα χωριά του Ασπροποτάμου είδαν να πέφτει χαλάζι από τον ουρανό και την θερμοκρασία να πέφτει αισθητά. 

Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

Του Αγίου Πνευματος αυριο εορτάζει Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

 


Αύριο Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 εορτή του Αγίου Πνεύματος πανηγυρίζει  ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος.Δερβενίου
Απόψε παραμονή της εορτής εψάλει, Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας από τους ιερείς της περιοχής.
Αύριο ημέρα της εορτής θα ψαλεί ο Όρθρος και θα τελεστεί Θεία Λειτουργία. 

Εκτός από τον  Ιερό ενοριακό της Αγίας Τριάδος Δερβενίου αύριο εορτάζουν και ιεροί Ναοί στα Λαγκαδέικα, στα Καλύβια, στην Αρχαία Σικυώνα , στο Κρυονέρι, στον Κουταλά, στον Γαλατά Νεμέας και στο Σοφικό.  

  

( Λαγκαδέικα

EURO 2024: Τα σενάρια πρόκρισης στους «16» για όλες τις ομάδες

   

Το Euro 2024 έφτασε στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, με τρεις ομάδες να έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στους «16» και ταυτόχρονα μόνο μία από τις 24 να έχει αποκλειστεί μαθηματικά από τη συνέχεια. 

Οι τελικές θέσεις στους έξι ομίλους εξακολουθούν να είναι προς διανομή και θα καθορίσουν τους αντιπάλους στη φάση των νοκ άουτ.

Εάν οι ομάδες είναι ισόβαθμες, κριτήρια είναι ο μεταξύ τους αγώνας, η διαφορά τερμάτων, τα γκολ που έχουν σημειώσει, οι πειθαρχικοί βαθμοί και, ύστατο κριτήριο, η κατάταξή τους στο ranking της UEFA.

1ος όμιλος