Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ: Με αναμνήσεις του παρελθόντος και χωρίς σύγχρονο αφήγημα οι εορτασμοί

 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ: Live η εκδήλωση στο Ζάππειο για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος

Το ΠΑΣΟΚ γιόρτασε τα 50 χρόνια ζωής, σε εκδήλωση που έγινε στο Ζάππειο και όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος κυριάρχησαν οι αναμνήσεις του παρελθόντος και τα μηνύματα για την σύγχρονη εποχή ήταν από λιγοστά έως ανύπαρκτα.
Χαιρετισμό απηύθυναν οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ θα τιμηθούν τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη 1974.
Οπως ήταν αναμενόμενο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στη Ν.Δ., ενώ έκανε και εκείνος σαφές άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας για το κόμμα του ρόλο πρωταγωνιστή,

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Τρίπολη,  03 Σεπτεμβρίου2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ( με συμβαση  ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ) Νοσηλευτών/τριών και Φροντιστών/τριών.

 Για τις θέσεις των Νοσηλευτών απαραίτητα προσόντα είναι το πτυχίο της Νοσηλευτικής ( όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ΔΕ, ΤΕ, ΠΕ και ΙΕΚ ) και η άδεια άσκησης επαγγέλματος. Για τις θέσεις των  Φροντιστών δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα. Παράλληλα η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ενημερώνει όλους τους φοιτητές ότι δέχεται αιτήσεις για την πρακτική άσκησή τους στις ειδικότητες της Νοσηλευτικής, της Φυσικοθεραπείας, Ψυχολογίας, Εργοθεραπείας, Λογοθεραπείας και των Πληρωμάτων Ασθενοφόρων ( Διασωστών ) καθώς και όλων των άλλων συναφών παραϊατρικών επαγγελμάτων. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους στο  email : cv@palladion-rehab.gr και αμέσως θα κληθούν σε προφορική συνέντευξη.

 Για κάθε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στο τηλέφωνο 2716 008888. 

Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα σε ένα σύγχρονο,πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις δίπλα στο  εξειδικευμένο μας επιστημονικό προσωπικό.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

 

Παράδοση της ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων 2023 της Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος του Καταναλωτή» στον Πρόεδρο της Βουλής

 


Αθήνα, 03 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή, κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, συνοδευόμενος από την Αναπληρώτρια Συνήγορο, κ. Βασιλική Μπώλου, και τον Βοηθό Συνήγορο, κ. Ευθύμιο Τσίγκα, παρέδωσε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, την ετήσια έκθεση της Αρχής για τα πεπραγμένα του 2023.

Κατά την παράδοση της έκθεσης, ο κ. Ζαγορίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η φετινή ετήσια έκθεση του Συνηγόρου του Καταναλωτή, εκτός του ότι αποτυπώνει αναλυτικά το έργο της Αρχής που επιτελέστηκε στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, σηματοδοτεί παράλληλα την ολοκλήρωση της δεύτερης συνεχόμενης -και τελευταίας- θητείας μου. 


Είναι μεγάλη μου τιμή που επί δεκαετία βρέθηκα στο τιμόνι μίας Αρχής που έχει αποδείξει ότι στέκεται δίπλα στον πολίτη και λύνει προβλήματα: Περισσότερες από 120.000 αναφορές έχουν υποβληθεί κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Το 80% των καταναλωτικών διαφορών, στις οποίες διαμεσολαβήσαμε με αντικειμενικότητα και αμεροληψία, έχουν διευθετηθεί κατά μέσο όρο εντός τριών (3) μηνών. Κάνοντας μία γρήγορη ανασκόπηση αυτής της μακράς περιόδου, μπορώ να