Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Τελετή Λήξης: Πρώτη στο στάδιο η Ελλάδα με σημαιοφόρους την Πλατανιώτη και τον Καραλή

 Τελετή λήξης Ολυμπιακών Αγώνων 2024: LIVE η γιορτή για το «αντίο» στο Παρίσι

 Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού έφτασαν στο τέλος τους μετά από δυόμισι εβδομάδες γεμάτες αθλητισμό. Στο Stade de France πρώτη παρέλασε -ως είθισται- η Ελλάδα με τη σημαία να κρατούν η Ευαγγελία Πλατανιώτη και ο Εμμανουήλ Καραλής.

Από τις 26 Ιουλίου και την τελετή έναρξης, μέχρι σήμερα 11 Αυγούστου, η καρδιά του παγκόσμιου αθλητισμού χτύπησε στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα, με την αυλαία να ρίχνει η τελετή λήξης στο γήπεδο “Stade de France” 


Οι διοργανωτές εμφανίζονται να έχουν ετοιμάσει μία μεγάλη γιορτή στο Παρίσι για να… αποχαιρετήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την ελπίδα να προκαλέσουν λιγότερες αντιδράσεις σε σχέση με την τελετή έναρξης.

Όσον αφορά την ελληνική αποστολή, μετά την επιτυχημένη παρουσία με 8 μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ο Εμμανουήλ Καραλής και η Ευαγγελία Πλατανιώτη ως σημαιοφόροι, θα μπουν πρώτοι στο γήπεδο για την τελετή λήξης και το δικό τους “αντίο” στους αγώνες της γαλλικής πρωτεύουσα. Αθλητές από 206 χώρες προσέφεραν μοναδικές στιγμές στο Παρίσι.

Με εικόνες από την τελετή έναρξης ξεκίνησε το πρόγραμμα.

Γάλλοι τραγουδιστές τραγουδούν δίπλα στο αερόστατο της έναρξης.

Στο γήπεδο και ο πρόεδρος Μακρόν. Οι αθλητές όλων των χωρών κάνουν το γύρο του θριάμβου μέσα στο Stade de France. Ο Γάλλος Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Λεόν Μαρσάνμετέφερε  την Ολυμπιακή φλόγα στο γήπεδο....