Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

ΔΕΡΒΕΝΙ: Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 6ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

  

Στην κεντρική πλατεία του Δερβενίου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 6ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, με τη συμμετοχή των Φιλαρμονικών Ξυλοκάστρου, Νεμέας, Καλαβρύτων και Δερβενίου.

Τη μουσική βραδιά παρουσίασε ο Γιώργος Κορδούλης.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Γιάννης Σκέρος, οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Καραβάς, Χρήστος Κολοκυθάς, Σπύρος Αποστολόπουλος και Αναστάσιος Λόντος, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Σπύρος Καραβάς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δερβενίου Γιάννης Ροδόπουλος, πρόεδροι φορέων, Συλλόγων κλπ.

Το Φεστιβάλ σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και η κατάμεστη πλατεία του Δερβενίου πλημμύρισε με ποικίλα μουσικά ακούσματα από τις Φιλαρμονικές, που εκτείνονταν από κλασσικά,hip hop-trap-rock-disco pop ακούσματα, μέχρι μουσικά θέματα από ξένες ταινίες!

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου ευχαρίστησαν θερμά τόσο τις φιλοξενούμενες Φιλαρμονικές για τη πολύ όμορφη παρουσία τους, όσο και το πολυπληθές μουσικόφιλο κοινό!

Τέλος ευχαρίστησαν θερμά τη κυρία Μαίρη Νικολοπούλου και το κύριο Fotis Ntofo, για τη παροχή φωτογραφικού υλικού από τη γιορτή της μουσικής, στη πλατεία Δερβενίου.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου και ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ανανεώνουν το μουσικό ραντεβού μας για τον Ιούλιο του 2025, όπου θα πραγματοποιηθεί το 7ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών του Δήμου στο Δερβένι!

www.xylokastro-evrostini.gov.gr