Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Υπεγράφη η σύμβαση για την αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου της Κορίνθου

 Υπεγράφη η σύμβαση για την αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου της Κορίνθου 

Υπεγράφη η σύμβαση για την αναβάθμιση, ανακαίνιση, εκσυγχρονισμό και αναδιαμόρφωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου της Κορίνθου.

H υπογραφή έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι έχει προηγηθεί η υπογραφή της σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου της Κορίνθου.

Ο Χρυσοβαλάντης Μέλλος, αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, δήλωσε για το θέμα του ΤΕΠ του νοσοκομείου Κορίνθου, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Αποτελεί έργο πολυαναμενόμενο που υπογράφηκε στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κύριο Θεοδωρόπουλο, το ΤΑΙΠΕΔ και τον ανάδοχο του έργου. Οφείλουμε συγχαρητήρια σε κάθε εμπλεκόμενη πλευρά, καθώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί τον αρωγό σε κάθε προσπάθεια εξέλιξης στην υγεία.

Το μεγάλο αυτό έργο αναμένεται να προσδώσει νέα πνοή και αύξηση στην ποιότητα των παρεχόμενων ιατρονοσηλευτικών υπηρεσιών, γεγονός που αποτελεί στόχο στον οποίο επιθυμούμε να συμβάλουμε καθημερινά για κάθε υγειονομική μονάδα της Περιφέρειάς μας“.