Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Ατρόμητος - Άρης 1-1: Δίκαιη “μοιρασιά” στο Περιστέρι

  

Στο 1-1 έμειναν ο Ατρόμητος με τον Άρη στο Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να πάρουν τη νίκη, αλλά τελικά περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο, παρότι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, δημιουργήθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν για να γραφτεί σκορ στο ταμπλό. Ωστόσο, είτε ο Κοσέλεφ, είτε ο Κουέστα, είτε η επιπολαιότητα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, οδήγησε στο... μηδέν εις το πηλίκον.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν. Στο 64΄ο Ουάρντα είχε την πρώτη πραγματικά σπουδαία ευκαιρία του β’ μέρους, όταν έκανε το σουτ, αλλά ο Κουέστα ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Και ότι δεν είχε γίνει στη μία ώρα παιχνιδιού, έγινε μέσα σε πέντε λεπτά. Ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 66’, όταν έπειτα από γέμισμα του Μάγιο, ο Κοσέλεφ έκανε την έξοδο και ο Μπρόρσον κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η απάντηση για τον Ατρόμητο ήρθε σχετικά γρήγορα. Στο 73’ ο Κουέστα γκρέμισε τον Μίχορλ, ο διαιτητής Τσακαλίδης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ουάρντα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Αθανασίου, Γκονζάλες (90+ Καραμάνης), Ουάρντα, Φαν Φερτ, Καρλίτος (56’ Μίχορλ), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού (76′ Γουμπιτάνα), Μανσούρ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ (70′ Ντιαντί), Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο, Μοντόγια, Μόντσου, Φετφατζίδη (70′ Σιφουέντες), Μανού, Σαβέριο, Μορόν (75′ Σαμόρα).//ΑΤ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στη Super League:

Σάββατο (17/08)

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 3-2
Βόλος – Ολυμπιακός 0-2

Κυριακή (18/08)

Λεβαδειακός – Athens Kallithea 0-0
Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-1
Ατρόμητος – Άρης 1-1
22:00 ΑΕΚ – ΟΦΗ

Δευτέρα (19/08)

21:00 Παναιτωλικός – Λαμία