Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Κόρινθος: Ανακοίνωσε τρεις νέες μεταγραφές

  

Η διοίκηση της Κορίνθου εντείνει τις προσπάθειές της στο μεταγραφικό τομέα, ώστε να καλυφθούν τα όποια κενά και η ομάδα του Ισθμού να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Τα νέα αποκτήματα του συλλόγου είναι ο 23χρονος μεσοαμυντικός, Ιάσων Γλυνός ο οποίος έπαιζε στον ΑΟ Υπάτου, ο ακραίος αμυντικός Γιώργος Μαγκάκης από τον Άρη Πετρούπολης, καθώς και ο 20χρονος στόπερ Άνθιμος Καψής, εγγονός του πρώην άσου του Παναθηναϊκού και γιος τον Μιχάλη Καψή από τον Πανελευσινιακό. 

Αυτές τις μέρες αναμένονται στην Κόρινθο για να υπογράψουν ο επιθετικός, Γιώργος Μπαρμπαρούσης που έχει λύσει το συμβόλαιο του με την Ρόδο και ο μέσος Μάρκος Μίσχου που έπαιζε στο Αιγάλεω. Ήδη το ρόστερ του συλλόγου αριθμεί 20 ποδοσφαιριστές και αναμένεται να συμπληρωθεί ο αριθμός των 25 παικτών που επιθυμεί ο Ανδράλας μέχρι τις 9 Ιουλίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια, η Κόρινθος έχει προγραμματίσει να παίξει με Πέλοπα Κιάτου (10/8, εκτός έδρας), Θύελλα Ραφήνας (17/8, εκτός), Αστέρα Τρίπολης (24/8, εντός), ΑΟ Λουτρακίου (28/8, εκτός). Πανιώνιο (4/9, εντός), Καλαμάτα (8/9, εντός).