Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Ήρθε ο ASTERAS AKTOR – Μεγάλη χορηγική συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης

 Ήρθε ο ASTERAS AKTOR – Μεγάλη χορηγική συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης 

H χορηγική συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης, παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου, στην Αθήνα.

Συμμετείχε ο πρόεδρος του δ.σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ο προπονητής της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς και ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Καλτσάς.

Την ΑΚΤΩΡ, εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος του δ.σ. Λουκάς Καραλής και ο γενικός διευθυντής επικοινωνίας Γιώργος Τσαπρούνης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δήμαρχος της Τρίπολης Κώστας Τζιούμης.

Ο Γιώργος Μποροβήλος, χαρακτήρισε τη συμφωνία, ως σταθμό στην ιστορία του Αστέρα.

Είπε, τα εξής, μεταξύ άλλων: ” Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας. Από σήμερα, η ΑΚΤΩΡ βάζει στο πέτο της ένα ακόμη αστέρι: Τον Αστέρα μας».

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς, τόνισε, ότι, η συνεργασία αυτή, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του ASTERAS AKTOR και έρχεται να δυναμώσει την ομάδα, προκειμένου να φέρει νέες επιτυχίες.

Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας, Νίκος Καλτσάς, χαρακτήρισε την ημέρα σημαντική για την ομάδα, καθώς φέρνει έναν νέο, ισχυρό συνεργάτη, ενώ εξέφρασε την ευχή του, για ανοδική πορεία και ένα νέο επιτυχημένο ξεκίνημα.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΚΤΩΡ, Λουκάς Καραλής, σημείωσε, ότι, η ιστορικότερη κατασκευαστική της Ελλάδας, συναντά μία από τις ιστορικότερες ομάδες της περιφέρειας και δήλωσε τον ενθουσιασμό του για τη αναβάθμιση της συνεργασίας τους στο επόμενο επίπεδο.

Και υπογράμμισε τους δεσμούς της ΑΚΤΩΡ με την Αρκαδία και την Πελοπόννησο, όπου η εταιρεία έχει κατασκευάσει και κατασκευάζει πολύ σημαντικά έργα υποδομής, που αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων. «Βλέπουμε αυτή τη συνεργασία ως κάτι περισσότερο από μία απλή χορηγία. Την θεωρούμε επένδυση στο αύριο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΚΤΩΡ, Γιώργος Τσαπρούνης, εξήρε τον ρόλο του ASTERAS AKTOR, στην τοπική κοινωνία της Τρίπολης, καθώς προσφέρει διέξοδο στους νέους μέσω του αθλητισμού.

«Είναι κάτι που δίνει δύναμη και αξία και αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον» τόνισε και συμπλήρωσε ότι η ΑΚΤΩΡ ,στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες και δρομολογεί τη δημιουργία καινούριων δράσεων για τους νέους και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στην περιοχή.

Αξίζει να τονιστεί, ότι, ο όμιλος Intrakat, έχει αναλάβει σημαντικά έργα στην Πελοπόννησο, όπως το δρόμο Πάτρας – Πύργου, την παράκαμψη Γιάλοβας , τον οδικό άξονα της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ενώ, συμμετέχει, ως εταίρος, στον ” Μορέα ”.

Παράλληλα, δραστηριοποιείται και σε άλλους κλάδους της οικονομίας, όπως στα ενεργειακά, στα περιβαλλοντικά και φυσικά στα κατασκευαστικά.