Πονάει, γιατί ο Κώστας Καραμανλής δικαιώνεται κάθε μέρα που περνά και ο κόσμος καταλαβαίνει ότι η Ελλάδα ξεπουλήθηκε από μία συμμορία τυχοδιωκτών! Χτυπούν πάλι οι Γερμανοί γιατί τον φοβούνται! Γιατί φοβούνται την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του. Γιατί αρνήθηκε να αγοράσει εξοπλιστικά, γιατί αρνήθηκε να παραλάβει υποβρύχια που γέρνουν (με Μεϊμαράκη υπουργό Εθν. Άμυνας), γιατί αρνήθηκε να μπει στα Μνημόνια για να σωθούν οι Γερμανικές τράπεζες! Τι δεν καταλαβαίνεις; Διάβασε τη νέα επίθεση στον τελευταίο πατριώτη Πρωθυπουργό, τους απαντούμε με στοιχεία!
«Ο αποδιοπομπαίος τράγος της Ελλάδας», είναι ο τίτλος εκτενούς άρθρου της Handelsblatt που αναφέρεται στην υπόθεση Γεωργίου και τις πιθανές της συνέπειες για πολιτικά πρόσωπα αλλά και την ίδια τη χώρα: «Έλληνες πολιτικοί αναζητούν έναν υπεύθυνο για τη μιζέρια του χρέους στη χώρα: ο πρώην επικεφαλής της κρατικής στατιστικής αρχής θα πρέπει να πάει φυλακή. Για τον πρωθυπουργό Τσίπρα η εκστρατεία αυτή μπορεί να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα».
Ενώ αποκατέστησε «διεθνώς την κλονισμένη
αξιοπιστία της Στατιστικής Αρχής, έκανε παράλληλα πολλούς εχθρούς στην
ελληνική πολιτική»
Η εφημερίδα αναφέρεται διεξοδικά στο χρονικό της υπόθεσης και στο
γεγονός ότι ενώ ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ αποκατέστησε «διεθνώς την
κλονισμένη αξιοπιστία της στατιστικής αρχής, έκανε παράλληλα πολλούς
εχθρούς στην ελληνική πολιτική. (…) Επί χρόνια γίνονταν προσπάθειες να
διωχθεί (…). Αρκετοί ανακριτές όμως απέρριπταν την άσκηση ποινικής
δίωξης. Κινητικότητα στο ζήτημα υπήρξε μόνον όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης
Τσίπρας διόρισε την Ξένη Δημητρίου νέα εισαγγελέα (σσ. του Αρείου
Πάγου). Στις αρχές Αυγούστου το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε ότι ο
Γεωργίου πρέπει να κατηγορηθεί για παραποίηση στατιστικών στοιχείων και
υπονόμευση του εθνικού συμφέροντος. Για τον Τσίπρα ο πρώην επικεφαλής
της στατιστικής αρχής που στο μεταξύ έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ, είναι
ένας ευπρόσδεκτος αποδιοπομπαίος τράγος. Ο Τσίπρας δεν μπόρεσε να
τηρήσει την προεκλογική του υπόσχεση περί μονομερούς διαγραφής του
ελληνικού χρέους. Ούτε η προσδοκώμενη ανάπτυξη φαίνεται να έρχεται.
Αντιθέτως ο πρωθυπουργός απαιτεί από τους πολίτες και άλλους φόρους και
μειώσεις συντάξεων. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο πρώην υπάλληλος
του ΔΝΤ Γεωργίου διόγκωσε υπερβολικά το έλλειμμα του 2009, ο Τσίπρας θα
μπορούσε να παρουσιάσει τον ίδιο ως αποδιοπομπαίο τράγο και το πρόγραμμα
περικοπών ως συνομωσία κατά της χώρας του».Οι ευθύνες του Κώστα Καραμανλή
«(…) Ο Τσίπρας δεν είναι ο μόνος που θέλει να εκμεταλλευτεί τον Γεωργίου για να αντλήσει πολιτικά οφέλη. Και ο Κώστας Καραμανλής, έλληνας πρωθυπουργός μεταξύ 2004 και 2009, ελπίζει να απαλλαγεί (από τις κατηγορίες). Με μια πολιτική ανεξέλεγκτων δαπανών, ο μάλλον ανίδεος σε οικονομικά και δημοσιονομικά ζητήματα νομικός επισφράγισε στα έξι χρόνια της πρωθυπουργίας του την πορεία της χώρας του στην καταστροφή του χρέους. Μεταξύ 2005 και 2009 αύξησε τις κρατικές δαπάνες από το 44,6% στο 53,9% επί του ΑΕΠ. Τα έσοδα αντίθετα μειώθηκαν το ίδιο διάστημα από το 39% στο 38%. Κατά τη διάρκεια της θητείας του Καραμανλή, το βουνό του χρέους αυξήθηκε από τα 184 στα 300 δις ευρώ. Η ΕΕ παραπλανήθηκε συστηματικά με λάθος δημοσιονομικά στοιχεία: το Σεπτέμβριο του 2009 η κυβέρνηση Καραμανλή διατείνετο ότι το έλλειμμα ήταν 3,7%, την ώρα που τα στοιχεία της ελληνικής κεντρικής τράπεζας μιλούσαν ήδη για ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 10%.
«Με μια πολιτική ανεξέλεγκτων
δαπανών, ο μάλλον ανίδεος σε οικονομικά και δημοσιονομικά ζητήματα
νομικός επισφράγισε στα έξι χρόνια της πρωθυπουργίας του την πορεία της
χώρας στην καταστροφή του χρέους»
Ενδεχόμενη καταδίκη του Γεωργίου θα ήτο η ‘αποκατάσταση’ του
Καραμανλή που θα μπορούσε να διευκολύνει το δρόμο της επιστροφής του
στην πολιτική σκηνή, ενδεχομένως ακόμη και ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Εντούτοις, η θεωρία ότι ο πρώην επικεφαλής της στατιστικής αρχής
ευθύνεται για τα μέτρα περικοπών στερείται ουσιαστικής βάσης. Όταν ο
Γεωργίου ήρθε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2010, είχε δρομολογηθεί ήδη το
πρώτο πακέτο διάσωσης. Και ο ισχυρισμός ότι ο Γεωργίου διόγκωσε
ασύστολα το έλλειμμα, είναι ανοησία. Μετά τον νέο υπολογισμό το
φθινόπωρο του 2010, το ποσοστό του ελλείμματος αυξήθηκε μόλις κατά 1,8
μονάδες, από το 13,6% στο 15,4%».Όπως καταλήγει η εφημερίδα: «(…) Για τον πρωθυπουργό Τσίπρα η εκστρατεία αυτή ενδέχεται να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα». Σε επιστολή της η επίτροπος Μαριάνε Τίσεν κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να διαλύσει τις λανθασμένες εντυπώσεις ότι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ παραποιήθηκαν επί Γεωργίου. Η κυβέρνηση θα πρέπει να προστατεύσει την υπηρεσία και τους υπαλλήλους της από τέτοιους αβάσιμους ισχυρισμούς. Στις Βρυξέλλες ακούγεται ψιθυριστά ότι το σκάνδαλο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την εκταμίευση νέων δόσεων».
Απαντούμε στη λάσπη!
Υπήρξε μία στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έκανε σημαία της την ηθική και το έργο του Κώστα Καραμανλή και ένα έντυπο-ντοκουμέντο το αποδεικνύει, που σκοπίμως ή από ανοησία το κρύβει το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό θα ήταν η καλύτερη απάντηση στις ύβρεις του ΠΑΣΟΚ. Θα έδινε ένα αέρα ηθικής στη Νέα Δημοκρατία που όμως αναζητά σήμερα την περπατησιά της στους διεφθαρμένους αυλοκόλακες του Σημίτη, στους νεοφιλελεύθερους κηφήνες του Σκυλακάκη και στους ακροδεξιούς περαστικούς του Σαμαρά.Κάποτε (2010) η Νέα Δημοκρατία υπερηφανευόταν για την ηθική και το έργο του Κώστα Καραμανλή. Ήταν τότε που το ΠΑΣΟΚ μόλις είχε πουλήσει τη χώρα στις ξένες Τράπεζες και χώρες και τα πρώτα υφεσιακά μέτρα είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Τότε η Νέα Δημοκρατία, ως ένα ακόμη σοβαρό κόμμα, αναφερόταν με οξύτητα στο Μνημόνιο και ασκούσε αντιπολίτευση λέγοντας:
«Οι πάντες, πλέον, αντιλαμβάνονται αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει: την οικονομία να στραγγαλίζεται και την κοινωνία να παρακολουθεί παγωμένη. Όταν η Νέα Δημοκρατία καταψήφιζε το μίγμα μέτρων που συμφώνησε η κυβέρνηση στο μνημόνιο συμφωνίας με το ΔΝΤ και την Ε.Ε. το ΠΑΣΟΚ την κατηγορούσε για έλλειμμα εθνικής υπευθυνότητας. Σήμερα που αποκαλύπτεται η σκληρή πραγματικότητα για την συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών πώς πρέπει να χαρακτηριστεί η στάση της κυβέρνησης παρά κοντόφθαλμη και επιπόλαια;»
Και βέβαια για να τεκμηριωθεί όλο αυτό το αντιΜνημονιακό αφήγημα έπρεπε να πιαστεί από κάπου η νέα θητεία του Αντώνη Σαμαρά. Πιάστηκε στη μόνη αλήθεια του πατριωτισμού και του πατριωτικού έργου του Κώστα Καραμανλή.
Όλα αυτά βέβαια μετά ξεχάστηκαν και από τον Αντώνη Σαμαρά και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που στο βωμό της συγκυβέρνησης με το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ επέτρεψαν να κανιβαλίζεται ο Κώστας Καραμανλής με χυδαίο τρόπο όπως και η κυβέρνησή του. Επέτρεψαν στον αρχιερέα της Διαπλοκής να βγαίνει από τη φορμόλη και να κουνά το δάκτυλο στην κοινωνία. Να υποδεικνύει μάλιστα την υποταγή στους Τούρκους, όπως είχε κάνει κι εκείνος χαρίζοντας τα Ίμια, για να μην εκνευριστούν όπως μας δήλωσε.
Και τώρα, κάθε μέρα «ΣΚΑει» και μία δικαίωση του Κώστα Καραμανλή. Βατοπέδι, ΕΛΣΤΑΤ, υποκλοπές, φωτιές 2007, βανδαλισμοί 2008, μίζες για εξοπλιστικά ΠΑΣΟΚ, έρχεται τσουνάμι αποκαλύψεων και η επίσημη ΝΔ σιωπά! Τυχαία η εμφάνιση του Σημίτη στο «ΣΚΑΙ»;
Όμως το έντυπο με το έργο του Κώστα Καραμανλή που εκδόθηκε από τη ΝΔ το 2010 και που έχει εξαφανιστεί από την ιστοσελίδα της ΝΔ όπως και όλο το αρχείο του ηγέτη της παράταξης, θα τους στοιχειώνει, όλους αυτούς που έκαναν καριέρα με την ηθική και τον πατριωτισμό του σπουδαίου Μακεδόνα πολιτικού.
Και μην μπερδεύεται κανείς, για να βγει η Ελλάδα από την κρίση, πρέπει να οδηγηθεί από πολιτικές δυνάμεις και προσωπικότητες που είπαν την αλήθεια και προστάτεψαν το έθνος και όχι από υπόδουλους καιροσκόπους και υπαλλήλους των ξένων Τραπεζών!
eythines_oikonomia_nd_2010
Θυμίζουμε το πατριωτικό έργο του Κώστα Καραμανλή, έτσι όπως το περιέγραφε η ΝΔ στο έντυπό της το 2010. Αυτή θα έπρεπε να είναι και η απάντηση σε όλους όσοι τολμούν να αμφισβητούν τον πατριωτισμό, την τιμιότητα και το ήθος του τελευταίου Έλληνα Πρωθυπουργού!
Για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην Ελληνική κοινωνία (από το έντυπο της ΝΔ):Είναι χαρακτηριστικά τα στοιχεία για την εκτίναξη του Χρέους Κρατικών Προϋπολογισμών, τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Το δημόσιο Χρέος διπλασιάστηκε την περίοδο 1981-1989 της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ. Έτος Έλλειμμα Δημόσιο Χρέος.
Όταν πρωτοανέλαβε το ΠΑΣΟΚ τη διακυβέρνηση, το χρέος της χώρας ήταν μόλις 32% του ΑΕΠ. Η Ελλάδα ήταν από τις λιγότερο χρεωμένες χώρες της Ε.Ε. Το 1989, όταν το ΠΑΣΟΚ έχανε την εξουσία, το Χρέος είχε φτάσει το 61,5%! Μέσα σε οκτώ χρόνια είχε αυξηθεί δύο φορές!
Κι ύστερα το 1993, επί διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, έφτασε το 110%! Αλλά αυτό συνέβη, γιατί στο μεταξύ κατέπεσαν οι εγγυήσεις του δημοσίου για δάνεια που είχαν συναφθεί πριν το 1989, από ΔΕΚΟ και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κι έτσι τα «θαλασσοδάνεια» αυτά που πάρθηκαν επί εποχής ΠΑΣΟΚ κατέπεσαν και «χρεώθηκαν» στη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας της περιόδου 1990-1993. Με άλλα λόγια, το ΠΑΣΟΚ καταχρέωσε τη χώρα!
Οι γενεσιουργές αιτίες της αύξησης του χρέους κατά την περίοδο 2004-2008 αναλύονται ως εξής και έχουν ως βάση τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ:
1. Συνολικό Πρωτογενές έλλειμμα 8,8%. Η ευθύνη αφορά
αποκλειστικά τη διαχείριση των Κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας.
2. Πληρωμές για τόκους του χρέους που μας παρέδωσε το ΠΑΣΟΚ 62,5%, δηλαδή περίπου 50 δισ. ευρώ!
3. Πληρωμές για εξοπλιστικές δαπάνες 12,5%, δηλαδή περίπου 10 δισ. ευρώ! Πληρωμές από αλόγιστες προμήθειες για εξοπλισμούς που διενήργησε το ΠΑΣΟΚ στην περίοδο 2000-2003 και αναμένεται να βαρύνουν ακόμα περισσότερο τον Ελληνικό Λαό τα επόμενα 3 χρόνια με το ποσό της τάξης των 3 δισ. ευρώ.
4. Χρέη Νοσοκομείων 3,3%, δηλαδή περίπου 2,6 δισ. ευρώ, που αφορά την περιβόητη τρίτη ρύθμιση των χρεών των Νοσοκομείων (χρέη που είχαν δημιουργηθεί μέχρι το 2004).
5. Υποχρεώσεις στην Κοινωνική Ασφάλιση 8,9%, δηλαδή περίπου 7 δισ. ευρώ. Υποχρεώσεις που με νόμους οι οποίοι ψηφίστηκαν πριν το 2003 (Νόμος Βερελή για ΔΕΗ – ΟΤΕ, Νόμος Χριστοδουλάκη για ΙΚΑ και ΟΓΑ και άλλοι νόμοι για λοιπά ταμεία) δημιούργησαν και εξακολουθούν να δημιουργούν κάθε χρόνο οικονομική αιμορραγία στον προϋπολογισμό. Αυτή είναι η περίφημη λύση του ασφαλιστικού των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.
6. Λοιπές υποχρεώσεις 4,0%. Περιλαμβάνουν διάφορες πληρωμές και το καθαρό αποτέλεσμα από έσοδα αποκρατικοποιήσεων, αγορές μετοχών, καταπτώσεις εγγυήσεων κ.λπ. που έστω ότι θα μπορούσαν να αποδοθούν στη διαχείριση της Νέας Δημοκρατίας.
Προκύπτει λοιπόν από την πιο πάνω ανάλυση, ότι το 87,2% των 80 δισ. ευρώ, δηλαδή σχεδόν 70 δισ. ευρώ της αύξησης του χρέους κατά την περίοδο 2004-2008 πήγαν σε υποχρεώσεις με τις οποίες το ΠΑΣΟΚ είχε φροντίσει να επιβαρύνει την περίοδο αυτή, σε μία ύστατη προσπάθεια να κρατηθεί στην εξουσία. Με την αλόγιστη και ανεύθυνη πολιτική του είχε υπονομεύσει το μέλλον του Ελληνικού Λαού και είχε κυριολεκτικά
αφήσει χωρίς ουσιαστικές επιλογές τις Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας αφού της άφηνε ένα περιθώριο για δράση της τάξης του 12,8% μόνο σε όλη την περίοδο.
Για να βοηθήσουμε τη μνήμη όσων εσκεμμένα ξεχνούν, αναφέρουμε ότι με την κυβέρνηση Καραμανλή, έγιναν μεταξύ άλλων (από το έντυπο της ΝΔ):
> Η Ελλάδα μπήκε στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη με τις
συμφωνίες για τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη (έργο που αμφισβήτησε το ΠΑΣΟΚ και συνέβαλε τελικά στην ακύρωσή του με κύρια ευθύνη της Βουλγαρίας), τον ελληνοτουρκικό αγωγό φυσικού αερίου και τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream.
> Με το «βέτο» του Βουκουρεστίου στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, η Ελλάδα κατέστησε σαφές ότι χωρίς την επίλυση του ζητήματος του ονόματος δεν υπάρχει ευρωατλαντικός δρόμος για το γειτονικό μας κράτος.
> Αποκρατικοποιήθηκε η Ολυμπιακή. Το δημόσιο και οι φορολογούμενοι έπαψαν να επιβαρύνονται με ζημιές 1 εκ. ευρώ την ημέρα. Αντίθετα, στα ταμεία του κράτους εισρέουν 150 εκ. ευρώ ετησίως από σπατόσημο, εισφορές ΙΚΑ, φόρο μισθωτών υπηρεσιών.
> Με τις στρατηγικές συμφωνίες για τον ΟΛΠ η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί πλέον σε διεθνή κόμβο μεταφορών. Έργο που επίσης αμφισβητήθηκε από το ΠΑΣΟΚ, έως ότου αναγνώρισε το λάθος του.
> Η Ελλάδα έγινε ένα μεγάλο εργοτάξιο με το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων υποδομής στην ιστορία της χώρας.
> Ολοκληρώθηκε η Εγνατία Οδός, με 509 νέα χιλιόμετρα, συν το μεγαλύτερο μέρος των κάθετων αξόνων της. Το μεγαλύτερο και δυσκολότερο μέρος του έργου έγινε τα τελευταία 5 χρόνια.
> Μετατράπηκε το «φονικό πέταλο του Μαλιακού» σε σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ενώ ξεκίνησαν οι εργασίες για τη διάνοιξη των Τεμπών.
> Υπερδιπλασιάστηκε το δίκτυο του Μετρό στην Αθήνα ενώ το Μετρό της Θεσσαλονίκης, που επί χρόνια οι θεσσαλονικείς άκουγαν στα λόγια, επιτέλους άρχισε να γίνεται πραγματικότητα.
> Διασφαλίστηκαν μετά από σκληρή διαπραγμάτευση με την Ε.Ε. κοινοτικοί πόροι άνω των 20 δισ. ευρώ ως το 2013 από το ΕΣΠΑ, 82% των οποίων θα κατευθυνθούν για την ανάπτυξη της
περιφέρειας.
> Υλοποιήθηκε η ασφαλιστική μεταρρύθμιση με δραστική μείωση των ασφαλιστικών ταμείων από 133 σε 13 και επίλυση του ασφαλιστικού των Τραπεζών.
> Έγινε πράξη η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με την εισαγωγή της αξιολόγησης, την ενίσχυση της αυτοδιοίκησης των Πανεπιστημίων, τη διασφάλιση της
διαφάνειας στη διαχείριση των κονδυλίων, την κατοχύρωση της ελευθερίας στην επιλογή συγγράμματος και την εδραίωση της δημοκρατίας στην ανάδειξη των οργάνων διοίκησης με την καθολική ψηφοφορία των φοιτητών.
> Διπλασιάστηκε η βασική αγροτική σύνταξη σε 330 ευρώ, ενώ ο ΕΛΓΑ στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης των αγροτών την ώρα της δοκιμασίας. Την περίοδο 1999 – 2003 για αποζημιώσεις και οικονομικές ενισχύσεις δόθηκαν 950 εκ. ευρώ, ενώ την περίοδο 2004 – 2009 δόθηκαν 3 δισ. ευρώ.
> Καταργήθηκαν τα πανωτόκια, που είχαν γίνει βρόγχος για 64 χιλιάδες νοικοκυριά.
> Καταβλήθηκαν συνολικά 500 εκ. ευρώ στους αγρότες για την κατ΄ εξαίρεση ασφαλιστική κάλυψη των ζημιών που προκλήθηκαν το 2008 από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
> Καθιερώθηκαν μια σειρά από ευεργετικές διατάξεις για την τρίτεκνη οικογένεια. Το πολυτεκνικό επίδομα εισπράττεται πλέον και από 300.000 τρίτεκνες οικογένειες.
> Διορίστηκαν πάνω από 3.000 πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί στη Μέση Εκπαίδευση χωρίς τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ.
> Ξεκίνησε η αξιοποίηση των Συμπράξεων του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, με ιδιωτικά κεφάλαια ύψους 5,7 δισ. ευρώ, για τη δημιουργία 327 νέων κοινωνικών υποδομών.
> Μειώθηκαν οι φορολογικοί συντελεστές για τις επιχειρήσεις από το 35% στο 25% για τις Ο.Ε. και για τις Ε.Ε. στο 25% από το 30%.
> Αυξήθηκε το αφορολόγητο όριο από 10.000 ευρώ το 2004 σε 12.000 ευρώ το 2007, με αποτέλεσμα το 2009 3.300.000 Έλληνες να μην πληρώνουν φόρο ούτε ένα ευρώ.
> Διευκολύνθηκε μέσω ΤΕΜΠΜΕ η δανειοδότηση 80.000 Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων με συνολικό ύψος δανείων 9,5 δισ. ευρώ.
> Έκλεισαν πάνω από 2.600 παράνομες χωματερές από τις 3.000 περίπου που υπήρχαν σε όλη την επικράτεια το 2004.
Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν το εύρος του έργου της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Παρά τη συστηματική παρασιώπηση και διαστρέβλωσή του από το ΠΑΣΟΚ ο χρόνος απέδειξε και αποδεικνύει ακόμη και σήμερα την πραγματική διάσταση του έργου του, κόντρα στα συμφέροντα για την πώληση της Ελλάδας, κόντρα στους νταβατζήδες.
ΦΩΣ!!!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com