ΚΡΑΣΙ –ΜΟΥΣΤΟΣ
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ –ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΥΓΕΙΑ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου Μεσσηνίας και η Μπριγάδα των Σεφ Slow Food Community Πελοποννήσου, διοργανώνουν
Γιορτή Σταφυλιού και Μούστου
την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 18.00, στην πλατεία του Μουζακίου
Στη διάρκεια της γιορτής θα γίνει πάτημα σταφυλιών και παραγωγή μούστου
Θα συμμετέχουν γυναίκες του χωριού, οι οποίες θα παρουσιάσουν τον τρόπο με τον οποίο
παρασκευάζονται το πετιμέζι και η μουσταλευριά.Θα προσφερθούν κρασί και παραδοσιακά εδέσματα με βάση το σταφύλι, προσφορά των γυναικών του χωριού.
Στην εκδήλωση μαγειρεύουν & συμμετέχουν τα μέλη της Μπριγάδας των Σεφ Slow Food Community Πελοποννήσου
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
· Οινοποιείο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Πύργος Μεσσηνίας
· Οινοποιείο ΨΑΡΟΥΛΗΣ Ανδρούσα Μεσσηνίας
· Ελαιοτριβείο ΚΑΡΑΜΠΟΤΣΟΣ Γ. Αμπελόφυτο Μεσσηνίας
· Αρτοποιείο ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ Α. Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
· Γαλακτοκομικά προϊόντα ΑΦΟΙ ΤΖΩΡΤΖΙΝΗ Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
· Κρεοπωλείο ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ Πύργος Μεσσηνίας
· Super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ franchise ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ Κ. & ΥΙΟΣ Ε.Ε. Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
· Super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ franchise ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ ΑΚΗΣ Α.Ε. Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
· CHEFS’ BRIGADE SLOW FOOD IN GREECE “Πρόεδρος Νίκος Φωτιάδης Executive chef”
· ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΒΟΓΙΑΝΝΗ Μεσσήνη
· ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ Κέλλυ Δημητρούλια
· Ταβέρνα ΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑ Καλαμάτα
·
Ταβέρνα ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟΝ Μουζάκι Μεσσηνίας
Για το Chefs΄Brigade Slow Food Community Peloponnese
The Leader
Γεωργία Κουτσούκου
Για το Chefs΄Brigade Slow Food Community
Ο πρόεδρος
Νίκος Φωτιάδης
info@chefsbrigade.gr